Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Stjernetreff i V75

19.05.2017 08:07 Rolf-Henning Pedersen

5 Ferrari B.R. har imponert voldsomt i år, og blir favoritt i et kvalitetsfylt DNTs 4-åringsløp. Foto: Eirik Stenhaug

Gulljackpot i V75: Lørdagens Gulljackpotomgang byr på to solide sportslige godbiter. Årgangstoppene møtes i DNTs 4-åringsløp og den suverene kulltoppen 6 Vainqueur R.P. blir storfavoritt i Hans Petter Tholfsens minneløp.

6 Vainqueur R.P. har vært utilnærmelig i år, og sist lørdag på Åby lekte 3-åringen seg til seier på Åby. I Hans Petter Tholfsens minneløp, V75-6, møter Hamre-traveren mange av de andre norske årgangstoppene, men det er ingenting som hittil tyder på at de har noen mulighet mot stortalentet.

Et toppløp
DNTs 4-åringsløp inneholder bare seks hester, men det løpet mangler av kvantitet, tar det igjen på kvalitet. 5 Ferrari B.R. har vært ekstremt god og blir favoritt igjen, men får knallhard kamp av den trolige tethesten 1 Born in the U.S.A., 3 Cokstile og fjorårets Kriterievinner 4 Shocking Superman, som avlegger årsdebut. Vi gleder oss allerede!

Favoritter på rekke og rad
Med få unntak er lørdagens V75-omgang spekket med storfavoritter. En av dem er i høyeste grad 1 Escada B.R. i V75-1. 5-årshoppa har vært imponerende god i sine siste sløp, og fra et perfekt førstespor taler det meste for at den Björn Goop-trente hoppa leder fra start til mål. Det eneste usikkerhetsmomentet er at 1 Escada B.R. kun har startet i tre volteløp (aldri vunnet), men mye skal til om ikke den første volteseieren kommer nå. Nesten like stor favoritt blir 5 Torben i V75-2. 5-åringen jakter sin sjuende strake seier (ubeseiret i år), og den startraske rogalendingen skal bli meget vanskelig å stoppe igjen.

Nå kommer seieren
15 Ness Tjo Stjerna
har levert fire strålende løp i 2017. Det har merkelig nok bare resultert i en seier, men hoppa har vært fantastisk i sine nederlag. Sist holdt hun på slå Kleppe Fanden fra dødens, og motstandere av det kaliberet finnes ikke på startstreken nå. Tross 40 meter tillegg er det vanskelig å se Ness Tjo Stjerna tape. Nok en storfavoritt. Lørdagens mest åpne avdeling er utvilsomt V75-5. Det er et tidsløp hvor det vrimler av seierskandidater, og hvor det kommer til å garderes svært bredt.

Nok en Goop-seier

Heartbreaker V.S. har imponert i Sverige og blir tung favoritt i V75-7. Foto: hesteguiden.com

Europas kanskje beste kusk Björn Goop gjester Jarlsberg med tre hester. Shocking Superman og Escada B.R. er allerede nevnt, men hesten med kanskje størst vinnersjanse er dem alle er 14 Heartbreaker V.S. i V75-7. 7-åringen har imponert stort etter at han kom til Goop, og årsdebuten til den lille, men gode hingsten var imponerende tross tredjeplass. Stayerdistanse passer 14 Heartbreaker V.S. som hånd i hanske, og vi tviler sterkt på om noen klarer å stå imot hans sedvanlige sterke avslutning.

Innleveringsfrister Jarlsberg:
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.