Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

To solide fra Goop

19.05.2017 19:30 Henrik Glimo Hansen

Shocking Superman gjør en uhyre spennende årsdebut. Anton Sverre mener at hingsten behøver løp i kroppen, men tror at Escada B.R. og Heartbreaker V.S. stiller med gode vinnersjanser. Foto: Eirik Stenhaug/Equus

Gulljackpot V75: Stall Goop gjester Tønsberg med fire hester. Samtlige er norskeide og holder et meget bra toppnivå. Førstemann hos Bjørn Goop, Anton Sverre, mener at to av fire skal sees med god vinnersjanse.

Kriterievinner 4 Shocking Superman (V75-3/V4-1) årsdebuterer i DNTs 4-årsløp, og det som godt forberedt.
- I år som i fjor har Shocking Superman gjort unna vintertreningen i Frankrike. Han ankom Sverige for ikke så lenge siden i bra skikk, og Bjørn har kjørt et raskt banejobb hjemme. Hvor fort det gikk vet jeg ikke, men hesten så fin ut på det, forteller Sverre om hesten som eies av Aalendal-familien.
- Hvilken ambisjoner kommer dere med?
- Vi håper at Shocking Superman gjør et bra løp. At han skal slå disse hestene som allerede har fått løp i kroppen, tror vi egentlig ikke på. Normalt behøver hesten dette løpet i kroppen før han er klar for seier.
- I fjor gikk han sine beste løp skoløs. Hva blir det i årsdebuten?
- Det er ikke avgjort. Balansen bestemmes når man har ankommet banen, men i utgangspunktet tror jeg planen er skoløs rundt om. Men som sagt, det er ikke avgjort, forteller Sverre og tipser spillerne om å følge med på den siste infoen opp mot start.

Tror ikke sporet blir en felle
Jørn Amundsen-eide 1 Escada B.R. (V75-1/V5-3) blir favoritt i Yarrah Boko’s Hoppe-Eliten. Sverre forteller at stallen har god tro på årets tredje seier i det sjette forsøket.
- Hoppa var kanongod på Åby fra et vanskelig tiendespor, faktisk rekordforbedret hun seg til 1.10,9. Etterpå har alt sett bra ut og motstanden skal være billigere nå.
- Hvordan løser hun fra start?
- Escada B.R. er ok fra start, ikke mer. Uansett vil trolig ikke det avgjøre løpet. Det blir skoløs bak som sist.
- Hva med 8 C.C. Queen (V75-1/V5-3, eid av Per-Arne Claussen)?
- Hun var ok til fjerde på Romme sist. Med det løpet i kroppen forventer vi henne mye forbedret, men at hun slår Escada B.R. fra det sporet tror vi ikke på.

Forventer seg sterk prestasjon

Heartbreaker V.S vant tre strake V75-løp i Sverige i fjor. Årsdebuten på Åby ga løfte om en ny god sesong. Foto: Kanal75
 
7-årshingsten 14 Heartbreaker V.S. (V75-7/V4-4/DD-2/SuperTrippel), eid av Kjell Sand og Inger Lise Struck, har et voldsomt toppnivå. I fjor ble det seks seire og 663.725 kroner innkjørt. Årsdebuten ble gjennomført med stil på Åby under Olympiatravsdagen.
- Heartbreaker V.S leverte en mektig sisterunde og landet på 1.13,2 over 3180 meter. Med den blåseren i kroppen forventer vi oss ytterligere fremgang, og da bør det være snakk om en god vinnersjanse. Selv om det er vanskelig for meg å bedømme hvor bra motstanden er. Det er planlagt skoløs rundt om, avrunder en optimistisk Anton Sverre til Equus.

Jarlsberg arrangerer gulljackpot i V75, samt V5, V4, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Slik er fristene:
14.10: V5A
15.00: V75
16.06: V4
16.48: Dagens Dobbel
17.05: SuperTrippel

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.