Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Stor seierstro

20.05.2017 10:10 Rolf-Henning Pedersen

Enjoy Chocolate er en av tre gode vinnersjanser fra Tomas Malmqvist lørdag. Foto: Kanal 75

V4/V5 Jägersro: - Alle mine tre hester har god vinnersjanse, og jeg blir veldig skuffet om det ikke blir en eller to seire, sier trener Tomas Malmqvist til Equus før lørdagens breddeløpsdag på hjemmebanen.

Jägersrotrener Tomas Malmqvist er en av Sveriges største trenere og har 100 hester på sin kvalitetsfylte stalliste. Normalt starter hans hester i mer pengestinne løp enn under en breddeløpsdag, men nå har han tre hester til start.

- Min beste
- Jeg har god tro på alle mine tre hester. Alle har fine løp, og alle kan vinne, sier Malmqvist og forteller dette om deres muligheter.
- 2 Mightyness i 1. løp/V4-1 er den jeg har mest tro på av mine. Hun var godkjent første gang ut for meg, men jeg var likevel ikke helt fornøyd og ga henne tre måneder til. Nå ser alt bra ut, og hun er klar for å starte. Vi går ut i siden det er et fint løp for henne.
- 6 Enjoy Chocolate i 6. løp/V5A-2 har trent på bra under en lengre tid. Han står perfekt til, og er vant til å møte mye bedre hester.Også han skal ha bra vinnersjanse.
- Det samme gjelder også 3 Causette d'Atout i 9. løp/V5A-5. Hun galopperte sist, men er i form, møter enkelt lag og kan også vinne. Jeg er som sagt optimist med alle tre.

V4-innleveringen er allerede 11.10. V5-fristen er 12.40.

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.