Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Rennesvik skreller?

14.11.2017 19:39 Magne Engebretsen

Erlend Rennesvik har tro på denne hoppa som skal ut i V65-finalen. (Foto: Hesteguiden.com)

V65 Momarken: - Jeg har med to interessante hester til Momarken. Begge er i toppform, og jeg tror jeg kan sitte på en skrell, varsler Erlend Rennesvik.

- For å ta 2 Avalon i 6. løp/V65-4/V5A-2 først, så var jeg veldig fornøyd med ham på Biri sist. Han pleier å stresse seg opp og bli stiv i muskulaturen når det er mange omstarter, som det ble på Biri. Med tanke på omstendighetene var jeg kjempefornøyd med fjerdeplassen, og vi slo tross alt en så bra hest som Quite Pepper fra likestart. Visst er det gode hester imot nå også, men vi har en bra utgangsposisjon, og hesten min er i veldig bra slag. Jeg tror vi kan kjempe om en trippelplass, og på bred gardering er han også verd en gardering på V65-bongen, synes Erlend Rennesvik.

Han har enda større tro på sin neste stallhest,10 Madonna Rags i 8. løp/V65-6/V5A-3/DD-2. Hoppa vant på Biri forleden og avsluttet bra i et travritt sist:
- I travrittet sist ble det meste feil, men hun avsluttet fort og viste at formen fortsatt er på plass. Jeg er veldig fornøyd med utviklingen hennes. Og jeg er godt fornøyd med spor ti - mye heller det enn fjerde- eller femtespor. Jeg lar henne finne rytmen, håper på tempo og tror hun skal ende i striden med litt klaff. Vi skal tidlig med på bongene, råder en optimistisk Erlend Rennesvik.

Momarken arrangerer V65, V5, V4 og dagens Dobbel. Slik er fristene:
18.05: V4
18.50: V65
19.58: V5A
20.20: Dagens Dobbel


Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.