Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Kjører tysk startrakett

15.11.2017 19:21 Rolf-Henning Pedersen

Kan Svein Ove Wassberg vinne med Barbarella i sin norgesdebut? Foto:

Jackpot i V76 Bjerke: Tyskfødte, men nå bergenstrente  2 Barbarella avlegger sin norgesdebut i V76-6. - Vi drar ikke den lange veien uten å ha tro på hesten, sier deleier og trener Morten Midtun til Equus.

Den bergenske amatørtreneren kjøpte den tyskfødte hoppa for to måneder siden, og ifølge Midtun har hesten vist fine ting både i sitt gamle og nye hjemland.
- 2 Barbarella er ei stor, flott hoppe som har trent fint for oss. Vi kjørte et jobb forrige mandag i Bergen. Da gikk det rolig den første runden, men hun la inn 1,12 siste 1000. Tross størrelsen er hun kvikk i beina. Ved den siste seieren travet hun 05,8/300, forteller Midtun.

Håper på tet
56-åringen drar fram og tilbake samme dag, og håper ikke at den lange reisen skal by på problemer.
- Barbarella er en litt hissig type. Vi vet ikke helt hvordan reisen slår ut, men drar tidlig og gir henne tid. Svein Ove (Wassberg) bestemmer taktikken, men håpet er selvsagt å kjøre til fra start i håp om å ta en lengde på innersporets 1 Gunny Princess. Om vi klarer det, blir det å kjøre i tet. Ut fra treningen å dømme skal hun være god for en tid på 1,13-tallet, og jeg ville hatt henne med på V76-bongen, sier Midtun, som også har med en typisk vinn-eller-forsvinn-hest på hengeren til Oslo.

- Kan under 1,30
1 Rigel Anne i 1. løp har vunnet tre av de seks siste startene. I de tre øvrige har hun galoppert seg bort.
- 1 Rigel Anne er usikker på startsiden og rundt første sving. Etterpå er hun travsikker. Autostart tror jeg er en fordel. Hun er kvikk i beina, og skulle vi klare teten, er det en stor fordel. Jeg tror min hest kan under 1,30, men hun er for usikker til å være annet enn outsider, mener Midtun.

Husk det er Jackpot med 1 224 817 ekstrakroner i sjuerpotten, i tillegg til 747 790 i bonus til alenebong med sju rette.

Innleveringsfrister Bjerke.
V75: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.