Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Lady Marma min beste

14.11.2017 17:23 Tom W. Johannessen

Lunsj V4/V5 Jägersro: Jan-Erik Neuroth er på plass i Skåne: Han rir fem og bør være en jockey for vinnerpaddocken: - 6 Lady Marma (V4-4) er den beste sjansen, sier Jan-Erik til Equus. 

* Han rangerer 6 Staring At The Sea (V4-1) som den nest beste sjansen. Her er Jan-Eriks kommentarer foran løpene på Jägersro:

- 6 Staring at The Sea (V4-1) bør ha en god sjanse i et åpent løp. Møter imidlertid gode hester; 1 Spykes Bay og 5 Trickbag er kanskje de tøffeste. Gikk foran sist, men da var det 1400. Raskere hester her, jeg tror Trickbag får tet.

- 9 Master Bloom (V4-2, Cathrine Erichsen trener) gikk veldig fint til seier sist, det er fin distanse i hesten. Men her er det tøft i mot. Jeg ligger litt lavt; med på bred gardering.FJORÅRSSEIER: Lady Marma vant to i fjor: Her med Jacob Johansen (t.h.), toer i løpet blir Angel Love og Jan-Erik Neuroth.
Foto: Svensk Galopp 


- 6 Lady Marma (V4-4) mangler seieren i år. Kan formtallet sitt - og formen ser ut til å komme nå. Min beste sjanse onsdag.

- 5 Potala (V5-4, Dina Danekilde trener) har en god sjanse. Snaut slått sist, jeg trodde vi skulle vinne det løpet. Sporet kan være problematisk, hun får hester på begge sider. Liker ikke når det blir trykk; er best med et fritt løp. Vi får håpet på riktig reise.

- 1 Amie Rouge (V5-5) har høyest formtall her. Er lite startet; en outsider i løpet.

* Det er stadig fight om det svenske championatet. Per-Anders Gråberg har 57 førsteplasser i Sverige i år, Elione Chavez følger med 54. På Øvrevoll har det vært avgjort lenge. Carlos Lopez er stadig kongen, han har 37, P-A Gråberg har 22 og Jan-Erik Neuroth 17 seire. Niels Petersen blir igjen norsk trenerchampion med 3,75 millioner på konto; hele 33 trenerseire er en pen prestasjon i en sesong som slett ikke har vært stang-inn for Niels.

Innleveringsfrister (banekode:31):
V4: 12.20
DD: 13.04
V5: 13.55

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.