Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Berømmer innstilling

11.10.2017 20:55 Even Elvenes

- De sier han ligner på sin far Tekno Odin fra sidelinjen, sier Johan Herbjørn Undem som har fått fram en spennende traver med trykk i. (Foto: Hesteguiden.com).

Lunsj V5, Klosterskogen: - Jeg må berømme innstillingen til hesten. Den er bra. Travtrener Johan Herbjørn Undem trekker fram 7 Lego U.N. (V5-2) som ekstraordinær blant torsdagens oppsitt.

- Mange sier at Lego U.N. ligner på sin far Tekno Odin. Jeg tør ikke ta slike store ord i min munn, men snakker gjerne pent om hesten. Seieren på Bjerke ble enkel, mer utvikling finnes. Nytt blir det å starte bak bilen, sporet er heller ikke så bra, men det tror jeg løser seg. Han stiller med en ny god mulighet, melder Undem til Equus. 
- Gjør du endringer i utstyr eller balanse?
- Intet, Lego U.N. rigges til som i tidligere løp.

På pallen?
Samtalen med hestekaren fra Telemark gikk videre;
- 8 Classic Thompson (V5-1) har stått en periode på stallen. Han har fått mye trening, men få hurtigarbeider. Veterinæren har også vært på plass med litt behandling. Det finnes kapasitet, jeg synes ikke løpet er skremmende og håper på en plass et stykke framme. 1 Miss Speedy Dillon (V5-3) trakk spor en, det underletter. Med klaff, og etter en bra innsats sist, tør jeg tro på en premie blant de tre beste med klaff.
- Siste ut er Viktoria U.N. i V5-4. 
- Jeg var veldig fornøyd med henne nå sist. Viljen til å kjempe var på plass. Vi har fine rygger å gå med i, en plass blant de tre beste er innen rekkevidde. Men oppsummert, Lego U.N. er min beste mulighet, avrunder Undem.

Frister
* V5 kl. 13:40
* Dagens Dobbel kl. 14:22

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.