Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Henrik viser vei

12.10.2017 09:48 Frode Gjesdal

Henrik Hoffman melder om skoløs balanse på talentfulle Lady Youline. Foto: Kanal75.

V4 Visby (31): Hjemmetrener Henrik Hoffman har mange starthester på Visby torsdag. Han har ambisjoner med en lovende 3-åring, og varsler også for en stallhest han mener er bortglemt. 

28 hester rår 43-åringen over med smått og stort. Og da er det mest smått, det vil si åringer og 2-åringer, som står på stallen. 

- Jeg synes det ser riktig lovende ut med tanke på framtiden, medgir treneren. Torsdag sender han først ut en From Above-datter som fikk sin første seier i det 22. forsøket sist.

- 5 Chill Vip (V4-1) fikk endelig en seier sist, og hun er i riktig bra form. 3 Super Nice kan vi ikke slå, så planen er å komme ned på innerspor og prøve på annenplassen, innleder Hoffman som kun tror på premiesjanser med 4 Simb General Lee (V4-2) og 1 Mistelns Zudelsand (V4-3)

Ambisjonene er høyere med 5 Lady Youline (V4-3):

- En kjempefin hest som innledet med tre strake, men falt litt ut av form da hun startet med sykdom i kroppen. Var veldig bra til seier etter pause sist, mens hun ble offer for et alt for hardt løpsopplegg sist. Hun passerte 1000-meteren på 13,5 med voltestart, og det ble for tøft. Hun ser imidlertid ut til å ha tatt løpet på beste vis. Om banen tillater det blir det skoløs på alle fire og amerikanervogn. Hun møter noen gode, men er en av dem som kan vinne, sier treneren, som sier smygløp og premie er målsetningen med 7 Simb Viol i samme løp. Han gir følgende vurdering av stallhestene i V4-4:

- 5 Youngblood (V4-4) synes jeg er litt bortglemt. Er ganske rask fra start, og med få hester på strek kan han finne en fin posisjon direkte. Jeg synes han skal regnes på tre-fire hester. 

- Dagdrømmaren (V4-4) er i toppform, men sporet er ikke enkelt. Han har en toppkusk, og skulle han komme inn i matchen så har han alltid en god avslutning. Kan bli tøft å vinne, men trippelsjanse har han, oppsummerer Henrik Hoffman. 

Innleveringsfrister (ny banekode 31):
V4: 12.20
DD: 13.00

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.