Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- En stor vinnersjanse

13.10.2017 15:46 Tom W. Johannessen

Steen Juul er på vei mot sitt første danske landschampionat siden 1999.

V5/V4 Århus: - Jeg liker ikke å tippe meg selv banker. Men 6 Champions Peak (V5-1) er en stor vinnersjanse, sier Steen Juul til Equus. Han har godt med ammunisjon fredag på Jydsk Væddeløpsbane.

* Birger Jørgensen (60) har 30 danske landschampionat siden 1985. Steen Juul (67) har gått til topps to ganger; i '94 og '99. Nå er han på vei mot sin tredje topplass. Med 130 førsteplasser så langt og 25 i seiersprosent, skal det holde inn i det som har vært en kanonsesong for veteranen. 

* Her er Steen Juuls kommentarer til Equus foran fredagens løp i Århus:

- 7 Gliding Sun (1. løp) har skuffet meg litt i løpene. Det var imidlertid fremgang sist. En sunn plassjanse. Jeg har hatt en fantastisk sesong, hestene på stallen har levert stabilt i hele år. Når det er sagt, i øyeblikket mener jeg at mine hester er litt overspilt i løpene.

- 6 Champions Peak (V5-1) er som nevnt en stor vinnersjanse. Han utvikler seg hele tiden. En sterk og reell hest som har fordel av høyre-vei. Ingen rakett ut.

- 4 Guts For Glory (V5-2, Gordon Dahl trener) har ikke vist riktig form i det siste. Trippelsjanse her. Har fint spor og er god høyre-vei.

- 3 Alpha Peak (V5-3/V4-1) har gått godt for oss til to seire. Skal være med her. Nr. 3, som er formsterk, og nr. 5 i mot. Sistnevnte er usikker. Min er ikke eksplosiv ut, men jeg kan kanskje kjøre meg til tet.

- 7 Dekadent K. (V5-4/V4-2) er en allrounder. Langt eller kort spiller ingen rolle. Han er ikke det største talentet jeg har, men kjemper på hver gang. Vant på 2900 sist. Ender blant de tre her. Står ytterst, men det er ingen lynraske innenfor. 5 Uha Uha De Hess er trolig tethest. Bent Svendsen liker seg foran.

- 1 Fortune Boko (V5-5/V4-3) har ikke startet på lenge. En stabil type med en liten plassjanse. Starthurtige hester her; 3 White Russian tar teten, men jeg vet ikke om han slipper. Løpet skal stå mellom 7 Race Cowboyland og 5 Rocky Egedal.

- 8 Wonderboy (V4-4 monté; Nicole Marsing)  har gått fint i monté. Stallens nest beste sjanse fredag. Nicole Marsing har vunnet med ham før.

Innleveringsfrister (Banekode 33):
V5: 16.07
V4: 16.43

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.