Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

V75; Få er bedre

13.10.2017 18:56 Richard Ekhaugen

- Jeg synes Charm Elden er litt aktuell i V75-7, sier Johan Kringeland Eriksen.

V75 Momarken: Kusken har respekt for favoritten i V75-7, men påpeker; - Det er ikke så mange som er bedre enn min hest i dette feltet.

Søndag kjørte Johan Kringeland Eriksen stallhesten Kolnes Tom i samløp med 8 Charm Elden (V75-7). Kolnes Tom snek seg foran på streken og snappet andreplassen, men 22-åringen lot seg nok en gang imponere av Froland-hesten.
- Ifølge eier Anne Cathrine H. Andersen hadde hun ikke fått trent som ønskelig før søndagens løp på grunn av flommen som ødela deler av treningsløypene. Jeg synes hesten gikk et fint løp, og med tanke på oppladningen kan han ventes forbedret nå, sier den unge sørlandstreneren.

Offensiv
I et løp hvor spillerne har gjort forvandlingsnummeret 6 Kaksen til klar favoritt ser ikke Kringeland Eriksen bort fra at han sitter opp bak en hest som kan være et motbud til skienshesten.
- Kaksen har vært god, men har samtidig tjent mye penger på kort tid. Klaffer det, føler jeg ikke at de andre i feltet er noe bedre enn Charm Elden, og jeg synes han er litt aktuell her. Kaksen må jo bare dra unna i front, og da kan jeg muligens gå frem tidlig og sikre meg en fin rygg underveis. Det gjøres ingen endringer på Charm Elden, han går med optimal balanse på lørdag, forteller Grimstad-treneren.

Dyktig amatør
Anne Marie Horrisland fra Nodeland har lagt ned et solid stykke arbeid i 6 Bjørnemyr Tara (V75-4). Deltagelse i prosjektet "Til start for eldre hester" på Sørlandet gjorde at Horrisland kom i kontakt med og fikk hjelp av Kringeland Eriksen. Samarbeidet har resultert i en flott sesong for 3-årshoppa, som inkluderer to seiere og finaleplass i Hoppekriteriet.
- Jeg var ikke 100 % fornøyd med henne i kvalifiseringen, hun var ikke like fin i travet som tidligere. Banen var ikke som best den dagen, det kan ha spilt inn. Jeg ville helst hatt bakspor i finalen, men valget stod mellom spor 6 og 12. Hun har møtt årgangshestene hele året og blåst til tet hver gang. Jeg satser på å kjøre til tet for siden å slippe, understreker Johan Kringeland Eriksen.

Innleveringsfrister Momarken:
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.