Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Øker ledelsen i V75?

14.10.2017 09:09 Rolf-Henning Pedersen

Magnus Teien Gundersen kjører flere vinnerkandidater lørdag og signaliserer offensivt opplegg med et par av dem. Foto: Eirik Stenhaug

V75 Momarken: Magnus Teien Gundersen leder meget overraskende årets V75-championat med tre seire til Tom Erik Solberg. Den ledelsen kan øke enda mer etter lørdagens omgang.

Unge Gundersen har hatt en strålende sesong, og står per torsdag formiddag med 99 seire. Det er allerede 29 foran fjoråretsresultatet, men den nyblivne 21-åringen stopper garantert ikke der. På Momarken har han flere gode muligheter, og slik vurderer han dem.
- 6 Going Transs R. i 2. løp/V5A-1 har skuffet oss litt, men var bra sist i Sverige og det er en hest som kommer mer og mer. Hesten er både rask og sterk, har et fint løp på papiret og kjemper om seieren.

Hovedopponenten
- 8 Eye of the Tiger
i 4. løp/V75-1/V5A-3 har vært utrolig god. Sist ble det galopp, sprint blir for oppjaget for ham, men oppløpsspurten luktet det svidd av. Distansen har han ingen problemer med. 15 U.S. Male E.P. har imponert, men min hest er vel den som er den fremste utfordreren. Skal på om storfavoritten garderes.

Tet og seier
- 3 Nice Eleven L.
i 6. løp/V75-3/V5A-5 synes jeg hadde fortjent å vinne Hoppe-Derby etter et tøft løp i dødens. Nå er forutsetningene meget gode. Vår hest er bra ut, trives på sprint og har et bra spor. Håpeter å lede fra start til mål. Min beste sjanse for dagen.
- 5 Grude Elle i 7. løp/V75-4/V4-1 var bra i kvalifiseringen, men håpet strekker seg ikke lenger enn til premie.
- 4 Sima's Starmail i 8. løp/V75-5/V4-2 vant greit fra tet sist i lunsjen. Hun er rask ut, og i et meget åpent løp synes jeg hun er en trippelakandidat som kan tas med ved bred gardering.

Klinker til
- 2 Let's Take a Selfie
i 9. løp/V75-6/V4-3/DD-1 var meget god i kvalifiseringen. Hun viste seg meget startrask da, og jeg kommer til å kjøre knallhardt for å prøve å ta en lengde på innersporets 1 S.M. K. Silvousplait. Kommer vi forbi og til tet, har hun god vinnersjanse. Klarer vi det ikke, blir det verre, men hun er uansett god nok til å kjempe i toppen.
- 7 Lykkerus i 10. løp/V75-7/V4-4/DD-2 leverte karrierebeste sist og tapte kun for Tekno Jerken og Ulsrud Tea. Sistnevnte klarte han nesten å kontre ut. Står fint til denne gangen, og jeg synes han er en av dem som kan vinne løpet, sier Magnus Teien Gundersen til Equus.

Innleveringsfrister Momarken.
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.