Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

V75 i rosa drakt

13.10.2017 18:56 Rolf-Henning Pedersen

S.M.K. Silvousplait har en god mulighet til å lede Oaks, V75-6, fra start til mål. Foto: hesteguiden.com

Lørdagens V75-omgang er farget rosa, og Momarken Travbane sammen med Norsk Rikstoto håper å samle inn over 100 000 kroner til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.

Alle Oaks-deltagerne kjører med rosa nummerdekken, Norsk Rikstoto gir ti prosent av vinner- og plassomsetningen i de to Oaksløpene og det avholdes både auksjon og bruktmarked med hesteutstyr - alt til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen.
- Oaks-dagen er vår nest største løpsdag. Ettersom den foregår i oktober og Momarken er støttespiller for Kreftforeningen, er det naturlig for oss å støtte Rosa sløyfe-aksjonen og kampen mot brystkreft. I tillegg auksjon, bruktmarked og NRs bidrag, vil det være mulig for alle å Vippse penger til 2266 og merke gaven med "Momarken", sier sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem til Equus. Totalt håper den driftige arrangørbanen å samle inn over 100 000 til Rosa sløyfe-aksjonen.

Klare Oaks-favoritter
Oaks er 3-årshoppenes nest største årgangsoppgjør med 300 000 kroner til vinneren. Kaldblodshestenes løp, V75-4, får 2 Karmland Anna som storfavoritt. Hun vant Hoppe-Kriteriet på enkleste vis, og Oaks-kvalifiseringen viste ingen formsvikt. Manges banker lørdag. Varmblodets Oaks har også sin klare favoritt i form av 1 S.M.K. Silvousplait. Fra innerspor har 3-årshoppa en ypprlig mulighet til å lede fra start til mål. 2 Let's Take a Selfie og 9 Gluhwein er hovedutfordrere.

Tar ny seier
15 U.S. Male E.P.
i V75-1 har vært imponerende god i hele år, og tatt 7 seire på 14 forsøk. Lørdag skal han trave trav-Norges lengste løp, Høst-Maraton, over hele 4220 meter. Den distansen klarer han med letthet. Sterke utfordrere finnes dog i form av 8 Eye of the Tiger. Oaks Revansjen er blitt et fint spilleløp. 7 Brenne Blissi og 12 Uggla i Mossen er årgangens to beste hopper, men sprint og dårlige spor gjør løpet åpent. 

Tet og seier
3 Nice Eleven L.
tapte både JGPs hoppeavdeling og Hoppe-Derby, men har vunnet alt annet. Mye taler for at hun leder den varme avdelingen av Oaks Revansje fra start til mål. Gundersen-traveren blir trolig lørdagens største favoritt. Dagens store spillenøtt er V75-5. Tolv meget jevne hester møtes, og dette er løpet "alle" kommer til å gardere.

Femte strake


6 Kaksen
 (bildet) har tatt voldsomme steg framover i høst, og 8-åringen viser framgang for hver eneste start. Tøffere mostand ser ikke ut til å bite på den store vallaken, som har store muligheter til å lede V75-7 fra start til mål og ta sin femte strake seier. En steintøff motstander finnes dog i form av Derby-treeren 13 Garli Moe Garlin. 4-åringen er ute etter årets sjette seier i det tiende forsøket, og fra et perfekt springspor er han sikret en fin start.

Innleveringsfrister Momarken.
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.