Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tre holdepunkter

12.10.2017 10:21 Lars Anvar Kolle

Momarken Travbane - 14.10.2017

Denne råsterke vinnerhesten blir hardt betrodd i V75-1. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Momarken: Jeg synes tre hester skiller seg ut som holdepunkter og lar alle stå ugardert. Da får jeg gardert godt i de øvrige oppgjørene.

Omgangens luring: 7 E Street i V75-5

1. avd: 15 U.S. Male E.P. er i kanonform og er en meget sterk hest. Han har en topp sjanse til å runde alt og alle. Jeg stoler på ham som omgangens første banker.

2. avd: 7 Brenne Blissi har hatt maksimal uflaks i de to siste startene og er nok svært revansjesugen her. Uten tøys har hun en topp vinnersjanse. 10 Møller Jerka har funnet toppformen og kan få løpet sydd opp. 1 Tekno Lotta er travsikker og lynrask fra start. Hun er klart best med ryggløp, og her oser det lederryggen lang vei. 11 Uggla I Mossen vant Norsk Travderby for hopper og var god da. Sist feilet hun, men i feilfri utgave duger hun. 6 Rus Can og 2 Aine G.L. er to kapable hester som kan overraske.

3. avd: Jeg synes det oser tet hele veien av 3 Nice Eleven L. her. Hun var strålende i Norsk Travderby for hopper og falt med flagget til topps der. Her kan ingen nekte henne teten, og da bør løpet være kjørt.

4. avd: 2 Karmland Anna har vært svært god i sine siste starter og blir en klar favoritt i Norsk Oaks. Hun er ikke helt stabil, men i feilfri utgave er det neppe snakk om saken. 3 Haugestad Alma er i rivende utvikling og er den som rangeres nærmest. 1 Ness Tjo Edel har funnet toppformen og var god sist. 10 Lykkje May var god etter galopp i finalen av Norsk Travkriterium for hopper, mens 4 Skeie Stjerna var positiv sist. Hun kan klare en fremskutt plassering.

5. avd: 1 Gilbert B.R. er en god 3-åring som står flott til. Forsvarer han sporet, så kan det holde til mål. 10 From Zero To Hero er en bra hest som ønsker seg tempo. Avgjort aktuell for en plass i toppen. 7 E. Street var god sist og virker å være tilbake på sitt toppnivå. Da duger han her tross leit spor. 2 St. Raphael Decoy var veldig god sist og har trukket et topp spor. 9 Viking Nosto er ikke av den stabile sorten, men han er kapabel. 8 Sanda Love har skuffet, men har mye inne og er skummel å undervurdere i dette laget. 6 Gentle Design vant helenkelt sist i herlig stil, men i billig lag. 4 Sima's Starmail og 11 Personal Goals er heller ikke helt borte.

6. avd: Her låser jeg løpet på to hester. 1 S.M.K. Silvousplait var god fra tet i kvalifiseringen og er hesten å slå. jeg var godt fornøyd med 2 Let's Take A Selfie i kvalifiseringen og tror hun er den eneste som kan utfordre S.M.K. Silvousplait. Jeg låser løpet på disse to.

7. avd: Jeg stoler på 6 Kaksen igjen. han har imponert stort og har radet opp førsteplasser. Sist han startet på Momarken leverte han trolig karrierebeste, og jeg tror han legger på til fem strake.

MO_NR_2017-10-14
Avd V75 - kr 270,00
1 15 U.S. Male E.P.* (DK)
2 1, 2, 6, 7, 10, 11
3 3 Nice Eleven L.
4 1, 2, 3, 4, 10
5 1, 2, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11
6 1, 2
7 6 Kaksen

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.