Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Optimistisk Ruttenborg

28.10.2017 14:13 Jan Elvestad

Øyvind Ruttenborg tar turen til Leangen med ambisjoner (Foto:Hesteguiden.com)

V75 Leangen: Øyvind Ruttenborg er ikke den kusken som reiser mest rundt når det er snakk om V75-kjøring. Lørdag tar han turen fra Biri til Leangen, det er vel ikke uten ambisjoner?

- Det er riktig, forteller Øyvind Ruttenborg når vi tar en prat om sjansene bak 10 Hr. Ford i V75-3/V5-5. Jeg sier ikke vi er noen sikker vinner, men både tror og mener vi skal kunne kjempe om en framskutt plassering.

Vil utfordere favoritten
- Jeg vet at 7 Eldhusodin er løpets klare favoritt, men føler meg ikke slått på forhånd. Får Hr. Ford løpet sitt står han ikke tilbake for noen av lørdagens konkurrenter.
Med løpet sitt mener jeg å sitte i rygg underveis og deretter bruke hestens flotte speed. Når vi angriper er selvsagt avhengig av tempoet i løpet, men en 500 meters speed klarer min hest. 

Bakspor en fordel
- Jeg vil også få si at jeg er godt fornøyd med startspor i andre rekke, det er mye bedre enn å stå langt ute på vingen. Da blir det å finne de rette ryggene underveis og håpe at det skulle løse seg til slutt. Jeg tar ikke turen til Leangen uten ambisjoner, jeg tror vi kan sette farge på løpet.

Innleveringsfristene:
* V5 kl. 14:10
* V75 kl. 15:00
* V4 kl. 16:06
* DD kl. 16:48
  

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.