Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Hvilte seg i form

13.09.2017 20:02 Rolf-Henning Pedersen

1 Valle Fryd imponerte stort sist på Jarlsberg. Foto: hesteguiden.com

V76 Bjerke: 1 Valle Fryd har vist stor kapasitet gjennom sin karriere, men galopper har ødelagt. Sist var hun som forvandlet etter tre måneders pause: - Hun har hvilt seg i form, sier trener Rita Kaasa til Equus.

1 Valle Fryd i 7. løp/V76-6/V5A-3/DD-1 har drevet mange spillere til fortvilelse etter å ha levert strålende løp etter galopp, ofte i tøffe V75-selskap. 9-årshoppa har bitvis travet dårlig og slengt seg over i galopp. Sist på Jarlsberg var imidlertid 1 Valle Fryd som forvandlet, og imponerte voldsomt ved å trave 22,7ak. En rekordforbedring på 2,7 sekunder!

Ble ikke drektig
- Det har ikke vært noe hokus-pokus bak innsatsen. 1 Valle Fryd ble tatt ut av løpene for å bli bedekt. Hun tok seg imidlrtid ikke, og vi lot henne få ekstra fri ettersom vi dro på ferie. Den pausen må ha gjort godt, for hun har aldri vært friskere eller bedre, sier Rita Kaasa, som trener hoppa sammen med mann og to sønner.
- Hun er en skikkelig familiehest, og etter prestasjonen sist blir hun ikke bedekt før hun er 14 år. Vi får trene på, og så er vi fornøyd bare hun får premie, sier Kaasa.

Uforandret fin
- Kan det bli ny seier onsdag?
- Hun er som alltid en outsider å regne. Førstespor var ikke det vi ønsket, men hun trivdes fint med Alexander (Heisholth) sist fra samme posisjon. I trening ser hun fortsatt like fin ut som sist, men jeg kan ikke garantere et feilfritt løp. Du blir aldri klok på Valle Fryd, sier Rita Kaasa.

Innleveringsfrister Bjerke.
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.