Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Spillernes venn

13.09.2017 20:16 Rolf-Henning Pedersen

4 Teddy Boy O.K. kommer trolig ut skoløs for første gang i V76-5. Foto: hesteguiden.com

V76 Bjerke: Sigaretten Teddy ble tidlig på 1900-tallet lansert under navnet "allemanns venn". Hesten 4 Teddy Boy O.K. kan lett bli spillernes venn og banker i V76-5.

4 Teddy Boy O.K. i 6. løp/V76-5/V5A-2 har vært en typisk vinn-eller-forsvinn hest i Norge. Enten har han vunnet eller så har han reist i galopp. Fire på ni forsøk har vært ok uttelling, og onsdag kan seier nummer fem komme etter pause.

Behandlet og skoløs
- 4 Teddy Boy O.K.
var ikke som best i sin siste start, og vi tok ham ut av løpene og behandlet ham et par ganger. I tillegg ville vi gi ham en rolig sommer og en periode til å hente seg inn etter å ha gått løp regelmessig under en lengre periode. Treningsmesig har han vært holdt i gang, og jeg har kjørt et dobbeltjobb i 1,25-fart i speedcart på Bjerke. Da så han fin ut, og jeg kjente at det var greit å melde igjen, sier eier, trener og kusk Erlend Rennesvik til Equus.
- Og seierstroen er der direkte?
- Teddy Boy O.K. har et fint løp på papiret, og er kvikk ut om han holder seg rolig. Han møter en god hest i 7 Ricochet Face, men løser han feilfritt og vi kommer foran så har han vinnersjanse direkte. Om banen blir bra kommer jeg til å kjøre ham skoløs for første gang, og jeg er også inne på tanken å benytte amerikanervogn.

Rask ut
- Hva med 2 Enjoyable i 1. løp?
- 2 Enjoyable travet en sterk sisterunde i 1,14-fart sist i Drammen. Har et fint løp på papiret her, og jeg tror han kan løse bra bak bilen. Kjenner ikke alle konkurrentene, men jeg tror også han kjemper om seieren, sier Rennesvik.

Innleveringsfrister Bjerke.
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.