Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

To tøffinger

12.09.2017 12:50 Lars Anvar Kolle

Bjerke Travbane - 13.09.2017

Teddy Boy O.K. er tilbake etter pause og har en innbydende oppgave. (Foto: Hesteguiden.com)

V76 Bjerke: Jeg har blinket ut to sikre vinnere i en vrien omgang på Bjerke hvor det fort kan bli høy utbetaling igjen. Begge mine holdepunkter har dessuten bra spor.

Omgangens luring: 7 Idfaxen i V76-1

1. avd: 8 Lauvås Creon er en god hest som ender i striden om han presterer på sitt normale nivå. 10 Ra Tore vant knepent, men sikkert sist og har kapasitet til å vinne igjen. 3 Jo Blessen var bra etter galopp sist og er meget kapabel. I feilfri utgave duger han. Se opp for 7 Idfaxen som spurtet fort på Biri sist. Han er slett ikke ufarlig her. 2 Väskinge Anna har stabilisert seg, og da kommer også resultatene. 5 Hvatt Birk var god da han vant på Jarlsberg forleden og burde være sikret en flott reise herfra.

2. avd: 9 Cool Canadian var det stil over da han vant på Sørlandets travpark, og jeg har god tro på ham igjen. Dette er et stort talent. 11 Hazil Boko var meget god på sterk tid sist og må tidlig med selv fra bakspor. 12 Gentile F. Boko ble spurtslått sist, men har gjort et sterkt inntrykk på norsk jord. Jeg tror det holder med disse tre.

3. avd: 5 Whitney Brodda var tøff og god sist og blir vrien å slå om hun gjentar. 6 Ulla Del Ronco fikk tung reise utvendig for lederen sist og måtte nøye seg med fjerde. Hun kan bedre. 10 Gunny Princess E. har vært god i det siste og er ikke ueffen selv fra bakspor. Hun kan spurte fort etter ryggløp. 11 W.J. Fanny Lady og 12 Artemis står begge vrient til, men begge har bra kapasitet. 8 E. Street står også sjanseartet til, men er bra på sitt beste.

4. avd: 2 Lille Ild feilet seg bort sist, men var veldig god i to strake seiersløp før det. 4 Pepp Jerka har vunnet to ganger på rad. Oppgaven er tøffere nå, men det er utvikling i denne hoppa. 5 Lykke Ida feilet bort en mulig topplassering sist og viste form. 7 Valle Oda har utviklet seg mye, er rask fra start og bør få en bra posisjon direkte. Må tidlig med på bongen.

5. avd: Her tror jeg 4 Teddy Boy O.K. er en vinner. Han har vunnet fire av ni starter i år og har et svært høyt toppnivå. Selv etter et par måneders pause tror jeg han er en vinner.

6. avd: Jeg står på to hester. 1 Valle Fryd var sensasjonelt bra sist og vant på råsterk tid. Jeg dobler dog bongen med 2 Jærvinn S.K, som jeg synes har en helt riktig oppgave her. Skulle han komme seg tidlig til tet, så tror jeg løpet kan være kjørt.

7. avd: 3 Reveleer er i kanonorden og har et bra spor. Gjentar han prestasjonen fra sin siste start på Bjerke, så tror jeg han vinner igjen. Nøkkelen ligger nok i å overfly 2 Hickothepooh fra start.

BJ_NR_2017-09-13
Avd V76 - kr 432,00
1 2, 3, 5, 7, 8, 10
2 9, 11, 12
3 5, 6, 8, 10, 11, 12
4 2, 4, 5, 7
5 4 Teddy Boy O.K. (IT)
6 1, 2
7 3 Reveleer

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.