Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Erfaren formhest

14.09.2017 10:12 Jan Elvestad/Kristin Riise Ødegård

Kristin Riise Ødegård er vår franske galoppekspert (Foto:Privat)

5+ Auteuil: - Torsdag er 5+ tilbake i Paris, forteller vår franske galoppekspert Kristin Riise Ødegård. Det er hinderløp i Auteuil hvor 14 hester som skal ut i Prix Alain et Gilles de Goulaine.

På første
7 Olympic Torch
har fordelen å ha litt erfaring i 5+ og på denne banen. Han skal være i form, han ble fjerde nå etter en pause på litt over to måneder. Det er ikke så mye for en hinderhest og det finnes dessuten lite løp på sommeren. Han var lovende i Deauville og burde være spennende å følge i månedene som kommer.

Andre til femte
11 Inawen er i form og har to løp i beina etter en pause. Han har startet en gang i Auteuil og dette løpet ser meget interessant ut for han.
5 Birdparker har samme navnet som kanontraveren til Philippe Allaire, dette er også en fin hest. Han er bare fire år gammel og har startet lite, faktisk bare ti ganger. Han klatrer klassene med fin stil og han har nå to løp i beina. Han har hjelp av en veldig god jockey i 5+ debuten, Jonathan Plouganou.
2 Starkhov trenes av Guillaume Macaire. Han var bra i Clairefontaine i sommer og distansen i dette løpet er perfekt. Han har bare vært på Auteuil en gang tidligere, det var i fjor og da ble han femte. Feltet er ikke noen han skal skremmes av, han kan vinne.
6 Le Mans burde være med i toppen her selv om han ikke har startet siden juni. Løpet er fint, han er en av hestene med mest erfaring i Auteuil og i 5+.

Forslaget:
1. plass: 7
2. plass: 2-5-6-11
3. plass: 2-5-6-11
4. plass: 2-5-6-11
5. plass: 2-5-6-11
Vinner og fire hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Husk at innleveringsfristen til torsdagens 5+ er kl. 13:47.
Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.

Tips til torsdagens franske løp (Engelsk PDF)

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.