Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Duo med fart i beina

13.09.2017 21:20 Even Elvenes

Trond Lindbak. (Foto: Hesteguiden.com).

Lunsj V5, Drammen: - Begge har fart i beina, de kan kjempe langt framme. Samtidig er jeg litt usikker og sier at hestene er outsidere.

Trond Lindbak er i ferd med å avslutte som grisebonde, han vil satse for fullt på travsporten. 
- I løpet av en måned er det tomt i fjøset, jeg har jobbet støtt og stadig i hele mitt liv, det er på tide å gjøre en endring, forteller Trond til Equus.

Fin debutant
- Under travløpene på Drammen torsdag er jeg mest spent på 4 Proud Sequoia (V5-3). Hun debuterer, men kommer fra et prøveløp som imponerte. Så langt er hoppa litt skeptisk til startbilen, jeg har testet i trening. Ellers er hun solid på alle måter. Tidsmessig forventer jeg en tid på 1.18-tallet om det går sånn noenlunde greit for seg. En outsider, påpeker Trond til Equus.

Kan 1.30, aleine
2 Årdals Lise (V5-2) er også aktuell skjønner vi Lindbak rett. 
- Lysten til å galoppere er der, men farten er solid. Aleine i banen har hun en tid på 30-tallet i kroppen. Med hester rundt binder Årdals Lise seg. Det handler i første rekke om nerver. Jeg har gjort mange endringer i utstyr og balanse, det fungerer best med et kikkerthodelag og at jeg tetter ørene hennes fullstendig. En typisk outsider, avslutter opplendingen.

Frister
* V5 kl. 13:40
* Dagens Dobbel kl. 14:22

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.