Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Sitter der nå?

16.09.2017 10:16 Rolf-Henning Pedersen

Frode Hamre mener 6 Outstanding O. i V75-2 er sin beste mulighet. Foto: hesteguiden.com

V75 Forus: Forus er banen hvor Frode Hamre tok fire trenerseire i fjor. Lørdag skal han igjen kjøre fire hester i Stavanger, men det er vel heller tvilsomt om det blir like mange seire. Dog er han optmist med et par.

- Hesten jeg tror mest på er 6 Outstanding O. i 5. løp/V75-2/V5A-4. Han har fått to løp i kroppen etter pause, og var fullt godkjent i Kriteriefinalen. Örjan Kihlström var fornøyd med ham da, og hesten fungerte også bedre aksjonsmessig. Outstanding O. har et mye finere løp her, og er bra fra start. Jeg synes han skal kjempe om seieren, og er min beste mulighet lørdag, sier Frode Hamre til Equus.

- Engangstilfelle
- 1 Spicy Challenger
i 7. løp/V75-4/V4-1 galopperte fra førstespor sist på Bjerke, men det skal være et engangstilfelle. Har trukket samme spor nå, og jeg tror det blir vanskelig å forsvare teten over sprint på Forus med 3 Jag Photo i feltet. Blir vi overflydd, er det hele sjanseartet. Jeg vil si han er en garderingshest på tre, fire hester.
- 8 Exclusive G.T. i 8. løp/V75-5/V4-2 var ute i Hoppe-Derby-kval sist. og ble trøtt til slutt. Mye enklere imot her, selv om sporet er ille. Hun er bra ut, og mener hun har vinnersjanse om det løser seg underveis.
- 4 Alwaysinblackpedia i 9. løp/V75-6/V4-3/DD-1 galopperte sist da jeg flyttet henne et spor. Hun tapte mye, tok igjen feltet, men ga opp i siste sving. Det er slik hun kan være. Skal ventes forbedret med løp i kroppen. Fra start er hun variabel. 3 Denise F. Boko har etter min mening et skreddersydd løp på papiret og blir vanskelig å slå. Alwaysinblackpedia skal regnes som en av flere bak. Det synes jeg også 6 Tooltime (Tom Erik Solberg) er. Hun var uheldig sist, men viste form. Jeg synes det er jevnt mellom mine to, mener Frode Hamre.

Innleveringsfrister Forus.
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.