Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Abonner på kommentarer

22.05.2018 14:00 Henrik Glimo Hansen

Med løpskommentarer får du oversikt over hvordan de svenske og norske hestene har gjort det i det siste!

Vi jobber kontinuerlig med framtidens nye nettside beta.rikstoto.no. Det ligger en rekke nye funksjoner og verktøy i planene som skal gagne deg som kunde. Én av disse er løpskommentarer på programsiden. Perfekt for å gi deg som spiller en indikasjon om hestens prestasjon i et tidligere løp. Som RD-kunde får du tjenesten til halv pris.

Merk: Da leverandøren ikke klarer å levere kommentarer fra løp på norsk mark til de svenske omgangene, vil disse mangle i programmet. Amerikanske, franske og nederlandske/tyske hester vil heller ikke ha kommentarer.

Rabatt med Rikstoto Direkte
Kommentarene ligger bak betalingsløsning – i likhet med Rikstoto Direkte. Prisene er 79 kr for kun løpskommentarer, og 40 kr i tillegg om man allerede er abonnent av Rikstoto Direkte. Prisene er per måned og inkl.mva. 
Vi minner om at vi kun vil få presentert travløp som har foregått i Norge og i Sverige, uavhengig av hestens nasjonalitet. Leverandør for norske kommentarer er Stallskriket, og TR Media (Travfakta.se) for de svenske. Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene.

Hvordan abonnere?
Under MinSide finner man kategorien «Tjenester» i menyen til venstre. På mobil finner man i menyen ved siden av navnet ditt, oppe til høyre. Det eneste du trenger er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første i hver måned ved belastning av ditt bankkort.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.