Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Nyhet: Løpskommentarer

23.04.2018 08:15 Henrik Glimo Hansen

Testperioden for løpskommentarer er over og vi håper at prøveperioden falt i smak. Nå er løsningen sluppet i sin helhet bak en betalingsløsning. Som RD-kunde får du tjenesten til halv pris!

Vi jobber kontinuerlig med framtidens nye nettside beta.rikstoto.no. Det ligger en rekke nye funksjoner og verktøy i planene som skal gagne deg som kunde. Én av disse er løpskommentarer på programsiden. Perfekt for å gi deg som spiller en indikasjon om hestens prestasjon i et tidligere løp.

Rabatt med Rikstoto Direkte
Fra nå vil kommentarene ligge bak betalingsløsning – i likhet med Rikstoto Direkte. Prisene vil være 79 kr for kun løpskommentarer, og 40 kr i tillegg om man allerede er abonnent av Rikstoto Direkte. Prisene er per måned og inkl.mva. 
Vi minner om at vi kun vil få presentert travløp som har foregått i Norge og i Sverige, uavhengig av hestens nasjonalitet. Leverandør for norske kommentarer er Stallskriket, og TR Media (Travfakta.se) for de svenske. Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene.

Hvordan abonnere?
Under MinSide finner man kategorien «Tjenester» i menyen til venstre. På mobil finner man i menyen ved siden av navnet ditt, oppe til høyre. Det eneste du trenger er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første i hver måned ved belastning av ditt bankkort.

Sesongåpning på Øvrevoll
I forbindelse med sesongåpningen på Øvrevoll Galoppbane 19 april vil det komme en rekke nyheter på beta.rikstoto.no. Blant annet lanseres galopp-programmet, med all info man trenger inkludert løpsarkiv. Foreløpig vil man ikke kunne få legge inn egne kommentarer i galopp-programmet, men dette vil etter hvert bli mulig 

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.