Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Seier rett rundt hjørnet

09.08.2018 20:02 Even Elvenes

Absolutt konsentrert, Jan Ove Olsen står foran en spennende kveld i Umeå fredag. (Foto: TR Media).

V64 Umeåker: - Jeg ser 9 Calamara’s Girl (V64-1) som en arg konkurrent. Vi beseirer resten av feltet, innleder Jan Ove Olsen, dyktig nordmann i Sverige.

Fredagens stevne i Umeå kan bli en ekstra travel aften for Olsen.
- Vi har med oss fem stallhester dit, og er først ferdig rett før midnatt. Jeg ser fram til kvelden, alle hestene vi stiller med er i form og har visse muligheter til å vinne.
- Din beste sjanse er med?
- Helt klart 5 Livi Mistress (V64-1), svarer Jan Ove kjapt.
- Hun har travet sterke løp i det siste og er i form. Jeg ser for meg å kjøre om føringen selv fra tillegget. Skulle vi komme foran 4 Elsa Mearas er det meste gjort. Tidsmessig kan Livi Mistress omtrent som favoritten Calamara’s Girl, og hun har 20 meter å hente inn på oss. Det venter en seier rett rundt hjørnet for for henne, den kan vi få på fredag.

Forsiktig opplegg
- 4 Valnes Felicia (V64-4) ligger jeg litt lavere med på forhånd. Hun er på gang etter en lang periode på sidelinjen, det er et bein som har kranglet. Med to løp i kroppen er formen på vei opp, glem galoppen sist, jeg fikk varmet alt for lite i forkant. Valnes Felicia er kvikk i starten, trolig får vi tet. Blir det ikke mye press den første biten kan vi komme til å sitte der, men jeg er også innstilt på å slippe. Med klaff kan det bli en plassering blant de tre fremste. 
- Utenfor V64 har du 10 Zätafrasse i 1. løp, 4 Drängens Pjok i 11. løp og 10 Castle Rose i 12. løp. Finnes det en vinner blant disse? 
- Drängens Pojk har overrasket positivt, han kunne knapt tre minutters fart da han kom. Jeg tror på en plass blant de tre med han, Castle Rose er heller ikke ueffen, avslutter Jan Ove Olsen som for tiden er en stolt Brann-supporter.

Frister
* V64 kl. 19:30
* Dagens Dobbel kl. 20:56
* Banekode: 32

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.