Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Jeg skal vinne!

11.08.2018 12:19 Rolf-Henning Pedersen

Christina A. Hande er optimist før lørdagens NM for montéryttere. Foto: hesteguiden.com

Jackpot i V75 Drammen: Christina A. Hande ble fjorårets montéchampion, men har ikke hatt suksess i NM. Lørdag er 28-åringen ute etter revansj - og kan få det.

- I fjor startet jeg med minuspoeng etter å ha hatt en uenighet med dommerne. I år får jeg holde munn og heller prestere i banen, sier en leende og kampklar Christina A. Hande til Equus. Hestemateriellet avgjør mye i et NM hvor hver rytter rir tre løp. Hande sier hun har trukket en hest med vinnersjanse, en stor outsider og en hest som er ute etter best mulig premie.

- Gir hesten muligheten
- 6 Jeffersen Dotcom
i V75-2 er min beste mulighet, og jeg skal vinne dette løpet med ham! Det er i alle fall målet. Hesten er sterk og god, og jeg rir som jeg har den beste hesten. Det finnes flere gode imot, spesielt 2 Rapido, men jeg har tro på Jefferson, sier Christina om hesten som har vært god i sine to siste montéløp.

Forandrer utstyret
8 Lørje Trollet i 1. løp debuterte med annenplass i monté i april 2016, men har ikke imponert i tre travritt etterpå.
- 8 Lørje Trollet så ut til å sitte fast sist, men er en hest som skal smyge med innvendig. Målet er å få en best mulig premie, noe annet vil være meget overraskende.
- Hva med 4 Circe des Emois i V5-2?
- Jeg red henne på Klosterskogen i begynnelsen av juni, og der var hun redd absolutt alt og bare galopperte. Formen er bedre enn raden, og nå skal jeg forslå å endre utstyret. Circe des Emois må bli mer skjerpet, og jeg vil anbefale å sette på helstengt hodelag og jordblender for at hun skal se minst mulig. Om det hjelper er hun en en av flere som kan kjempe om seieren.
- Og sikre deg NM-seieren?
- Det er målet, sier Christina A. Hande.

Husk det er Jackpot i V75 med 2 526 119 ekstrakroner i sjuerpotten.

Innleveringsfrister Drammen.
V5: 14.10
V5: 15.05
V4: 16.16
DD: 17.00 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.