Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tet hele veien

09.08.2018 10:14 Lars Anvar Kolle

Drammen Travbane - 11.08.2018

Ulsrud Tea har imponert i Drammen tidligere. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Drammen: Jeg garderer ikke 1 Ulsrud Tea i V75-innledningen. Hun leder normalt hele veien. Videre tror jeg på mange to hesters oppgjør.

Omgangens luring: 7 Ghazi B.R. i V75-6

1. avd: 1 Ulsrud Tea står nydelig til i innerspor og har en topp sjanse til å lede hele veien. Dette er omgangens sikreste V75-vinner.

2. avd: Dette travrittet inngår i V75, og her er det mange bra hester på farten. 1 Rainbow Bonanza er god i travritt, rask fra start og kan lede hele veien. 2 Rapido er en god montèhest som står fint til og med dyktig rytter. 5 L.A.'s Mr. Brown imponerte sist og har en solid mulighet igjen. 6 Jefferson Dotcom har vært veldig god i det siste og er en tøffing som tåler å gjøre mye selv. 4 Welcome S.E. var meget god i Åmål sist og viste strålende form. 3 Jules og 9 Hallo Again er heller ikke helt borte.

3. avd: Jeg synes to hester skiller seg ut i Benn Orres minneløp. 6 Thankful er en meget god hest som avsluttet bunnsolid sist. Trolig er 2 Blueridge Sun minst like god på kapasitet, og den av de to som får teten, har lagt et solid grunnlag med tanke på seieren. Jeg synes disse to skiller seg ut.

4. avd: Guttorm Brekkes pokalløp blir en duell mellom 2 Ness Tjo Edel og 4 Stjärnblomster. Det er to fantastisk bra hopper bsom møtes. Spor og distanse gjør at jeg setter Ness Tjo Edel fremste - selv om Stjärnblomster vant sist de møttes.

5. avd: Nils Brekkes pokal er et av dagens mest spennende oppgjør. 1 Normandie Royal er nok den beste hesten, men hun blir trolig overflydd. 6 S.M.K. Silvousplait er knallgod på sitt beste og er en stor outsider direkte i sin første start for året. 8 Kamperhaugs Dina er en av de beste i årgangen og er aktuell selv fra spor åtte. 9 Let's Take A Selfie kan få et perfekt ryggløp herfra og er ikke ufarlig. 5 Lady Lara er i strålende form og har bra spor. 4 Grace B.R. har et høyt toppnivå og er skummel å overse. 2 Impressive Choice står forlokkende til og kan være tethesten. 10 Gaia B.R. står vrient til, men med knallhardt tempo kan hun blande seg i leken.

6. avd: Jeg synes det oser 2 A Brave Heart i tet hele veien av HKH kronprins Haakons pokal. Han har en perfekt oppgave her og er normalt lynrask fra start. Jeg dobler dog bongen med 7 Ghazi B.R. Dette er en svært god hest på sitt beste, og det er spennende å se ham første gang ut i Frode Hamre-regi.

7. avd: Om ikke 1 Art Miklagard blir sittende stengt eller feiler, så er han hesten å slå. Jeg har blitt mektig imponert over ham i mange av seiersløpene i år og tror han blir vrien å hanskes med feilfri. Se imidlertid opp for 6 Emil Mollyn. På sitt beste er han veldig god, og han står flott inne i dette løpet grunnlagsmessig.

DR_NR_2018-08-11
Avd V75 - kr 448,00
1 1 Ulsrud Tea
2 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9
3 2, 6
4 2, 4
5 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 10
6 2, 7
7 1, 6

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.