Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Form opp, lover Brenne

06.12.2018 09:08 Even Elvenes

Jens-Kristian Brenne. (Foto: hesteguiden.com).

Jackpot V64 Axevalla: - Sporet ble godt, feltet er lite. Jeg kommer med en hest på vei opp i form, åpner trener Jens-Kristian Brenne.

Torsdag kveld er Brenne på Axevalla travbane med 2 Charisma K.W. i V64-1. Hoppa stiller med svært svake resultater, noe som kan lure spillerne. 
- Jeg er til dels enig. I siste løpet ble det punktering og slangen vred seg inn mot navet. Hjulet sto tett inntil stille underveis. Åsbjørn (Tengsareid, kusk, red anm.) lot være å friste henne naturligvis, løpet var rett og slett kjørt, påpeker Jens-Kristian.

Ser framover
- Treningene er såpass at jeg har tro på en plassering blant de tre fremste. Samtidig finnes gode konkurrenter på plass, men slik er det når man har en hest oppover i grunnlagene. Løpet på Axevalla er et ledd i videre matching. Jeg har plukket ut et løp på Drammen Travbane om litt, det er stengt ved 900.000 kroner.

Sko på og draskylapper
Brenne avslutter;
- I Sverige er det sko-tvang fra 1. desember. Sånn sett er det en hemsko ettersom Charisma K.W. slår seg litt på framknærne. Hun skal ut i amerikanervogn og jeg vil bruke draskylapper for første gang under perioden hos meg.

Frister
* V64 kl. 19:30
* Dagens Dobbel kl. 20:56
* Banekode: 32

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.