Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Svein Oves Hangover

06.12.2018 15:00 Magne Engebretsen

Svein Ove Wassberg blir nøkkelkusk de luxe i Bergen. (Foto: Hesteguiden.com)

V65 Bergen: Svein Ove Wassberg blir som vanlig nøkkelmann de luxe på hjemmebane, og i 8. løp/V5A-4 kjører han en debutant han har tro på.

- Du sikter til 1 It's Hangover i 8. løp/V5A-4, og jeg skjønner at hun blir betrodd. Hun fungerte veldig fint i prøveløpet og har trent fint i lang tid. Vi står fint til i innerspor, og jefg sikter på å lede lengste mulig - helst helt til mål. Jeg takserer henne til rundt 1.19, kanskje litt under, og jeg har god tro, sier Svein Ove Wassberg foran en hektisk dag på hjemmebane.

Han innleder med hva som trolig er hans dårligste sjanse for dagen:
- Ja, 1 Cecilie H. i 1. løp har mye å lære og er først og fremst en premiekandidat.
- 1 Lustra Ida i 2. løp/V65-1 travet et kjempeløp etter galopp sist og viste toppform. Hun kan åpne raskt, men hun har også de dagene hvor hun ikke får det til å stemme på de første metrene. Jeg skulle selvsagt gjerne svart opp teten, men det viktigste er å få henne feilfritt av gårde. I så fall har hun kapasitet og form til å kjempe om seieren.
- 7 Silversmith A.C. i 3. løp/V65-2 er en bra hest. Jeg gleder meg til å kuske ham og har god tro på at han skal dukke opp i toppen. Jeg får teste litt ekstra i varmingen for å danne meg et bilde av hestens egenskaper.
- 1 Kuven Tøtto i 5. løp/V65-4/V5A-1 står fint til på strek og traver jevne løp. En god premie er innen rekkevidde, men hun er ikke enkel å vinne med.
- 2 Barbarella i 6. løp/V65-5/V5A-2/DD-1 travet et bra løp sist. Hun står fint til her. Jeg kjører gjerne i tet om hun har dagen og holder seg rolig, men hun har en tendens til å bli for stri. På en god dag kjemper hun helt i toppen.
- 8 Final Countdown i 7. løp/V65-6/V5A-3/DD-2 er og blir usikker, men kapasiteten er der i fullt monn. Spor i første rekke er et minus, men spor åtte er faktisk det beste hun kunne fått. Hun duger i et feilfritt løp og får som vanlig stå som en stor outsider.
- 8 Skaffer Mario i 9. løp/V5A-5 skuffet noe sist, men har et riktig løp grunnlagsmessig her. Det blir vrient å gjøre noe med 5 Gomnes Faks, men han kan kjempe om en trippelplass med klaff, tror Svein Ove Wassberg.

Bergen travpark arrangerer V65, V5 og Dagens Dobbel. Fristene er:
18.55: V65
20.05: V5A
20.25: Dagens Dobbel

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.