Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Ute etter dobbel

06.12.2018 18:41 Rolf-Henning Pedersen

Don di Qauttro har en fortid fra både Nederland, Tyskland og Østlandet. Her med Erlend Rennesvik i sulkyen. Foto: hesteguiden.com

V65 Bergen: Kjetil Wassberg har to hester ute i kveldens montéløp på hjemmebane. Han er ikke fremmed for at det kan ende i dobbeltseier.

47-åringen med ni hester på treningslisten skal ut med tre familiehester torsdag. To av dem i montéløpet, som har vist seg å være en konkurransedisiplin som passer 7 Don di Quattro i V65-3 meget godt. Han vant sitt siste travritt på Forus, og stiller med gode muligheter igjen.

Testet i trening
- 7 Don di Quattro
virker å være i meget bra form. Han var bra sist i monté, og leverte også et sterkt løp fra dødens i sin siste start. Monté passer fint, og jeg har god seierstro med ham igjen. Voltestart fra dette sporet tror jeg også skal gå bra, sier Kjetil Wassberg til Equus.
- Hva med montédebutant 3 Wayward?
- Wayward er debutant, men Elisabeth (Storetvedt, rytter) har testet ham i et banejobb hvor han avsluttet 1,20 siste 1000. Jeg tror monté kommer til å passe ham bra, men har mer tro på Don di Quattro. Om debuten går bra så tror jeg kanskje at Wayward er hardest imot, sier Wassberg, som ikke har like stor tro på 3 Verona Mile i V65-5.
- 3 Verona Mile er i form, men jeg tror hun er mest premiaktuell denne gangen.

Innleveringsfrister Bergen.
V65: 18.55
V5: 20.05
DD: 20.25

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.