Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Dobbs - mannen å følge

06.12.2018 15:01 Tom W. Johannessen

Pat Dobbs - jockeyen å følge torsdag.

V4 Meydan: Pat Dobbs har stadig grunn til å smile. Han er regjerende championjockey på Meydan, leder med fem førsteplasser i år - og er nøkkelmann også torsdag.

* Pat Dobbs er førstejockey for Doug Watson (The Red Stable) som er amerikaner og den ledende treneren på Meydan.
Belgiske Christophe Soumillon (vant Dubai World Cup) og William Buick (vant Sheema Classic) var godt foran Dobbs på pengene, men irlenderen toppet seiersstatistikken i fjorårs-sesongen.
Soumillon og Buick er ikke på plass i Meydan før The Carnival starter i januar 2019.

Pat Dobbs sitter på hester som er forhåndsfavoritter i England i tre av de fire løpene som inngår i den norske V4-runden. Alle løp på dirt.

* Torsdag rir Dobbs 3 Street Of Dreams (startboks 1) i V4-1. Vant to på Meydan i forrige sesong og var god toer i siste start. En sunn favoritt.
Hovedopponenten er 10 Litigation (Pat Cosgrave) som vant lett i siste start i november. Har startboks 4, altså en gunstig utgangsposisjon.

* The Garhoud Sprint er torsdagens hovedløp og V4-2. Dobbs sitter på 8 Kimbear. Vant to ganger på 1600 her i fjor; ett var et Gruppe 3-løp. Har hatt 250 dagers pause og kommer nå ut på en skarp 1200 meter.
Har aldri vunnet på kortere enn 1400 og kan helt klart være en favoritt i fare.
Dane O'Neill sitter på 3 Almanaara (også Doug Watson-trent) som starter fra boks 3, langt gunstigere enn startboks 8 der vi finner Kimbear.
Pass på 1 High On Life her! Har startboks 1, og trener Sandeep Jadhav er optimist i et intervju med ERA Racing:
- Var ikke så bra som vi håpet sist, men "great draw" nå, vi har tro, sier han.

* 2 Big Brown Bear, som Pat Dobbs rir i V4-3, noteres til fem ganger pengene i England. Rapporteres i fin orden av trener Doug Watson. Men starter fra boks 16 på 1600 meter, ingen drømmetrekning.
Pass på 12 Loures (startboks 3) her. Var bra sist og skal ha fordel av distansen i dette 2-årsløpet.

* Dobbs sitter på 9 Pillar Of Society i V4-4 fra boks 10 i en 1400 meter. Skrellvant sist, blir neppe mer enn et tredje-fjerdevalg i det franske vinnerspillet. Kan være et godt objekt, er lynrask ut. 13 Jazirat vant et noviseløp (1400 meter) for for Charlie Appleby i England i mars. Al Shamsi trener nå, danske Kevin Stott sitter i salen. Starter fra boks 1, en god outsider.

ERIKA RASMUSSEN er treningsrytter for Doug Watson, fotograf og tipsekspert. Hun mener dagens omgang kan vise seg å bli vrien. - I hovedløpet (V4-2) har Watson-stallen tre hester med vinnersjanse. Jeg tror mest på 3 Almanaara; legge merke til at Drafted får blinkers av i dag. Banker? 2 Rodaini fra bin Harmash i V4-4 kan være en mulighet, sier Erika til Equus. 


 
* Innleveringsfrister:
V4: 16.15
Banekode: 54

* Det er vinner-, plass- og tvillingspill i fransk pool i løpene 1 til og med 7. Det første løpet starter kl. 15.30. V4-spillet er i norsk pool.

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.