Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Feilfri Merritt fra Martin

05.12.2018 20:14 Tom W. Johannessen

Martin P. Djuse har 20 hester i trening. Fire av disse starter han med på Östersund torsdag.

Lunsj-V4 Östersund: Martin P. Djuse (26) er trener på Bergsåker og nest eldst av fire Djuse- brødre i travsporten. Min beste sjanse? - 13 Merritt (V4-4) hvis han oppfører seg, sier Martin til Equus.

* Merritt er en 4-åring som også trenes av Martin P. Djuse. Har vunnet to av 22 starter. Tre disk på de fem siste som ganske hardt spilt forteller om en usikker, men kapabel hest.

* Her er Martins kommentarer til lunsj-omgangen på Östersund:

- 2 Svärting A.C. (V4-1) har vært bra i to starter nå. Er under utvikling. Føler meg ikke helt slått og er sugen på å prøve tet her.

- 13 Merritt (V4-4) som jeg trener selv, har hoppet i tet et par ganger. Er bra for klassen og møter enklere motstand nå. Som sagt; min beste sjanse hvis han oppfører seg.

- 4 Super Bee (V5-2, ikke spill til Norge, red. anm.), også den egentrent, vant et billig løp sist. Har gått fram med det løpet. Er kvikk ut, ikke umulig at det blir rygg leder. Heller ikke dette løpet er veldig tøft, men jeg blir overrasket om vi skulle vinne.

- 10 Googi (V5-5, ikke spill til Norge, red. anm.) står i min trening.Var bra i den siste starten til fjerde på Romme på en bra tid; 15,9v./3160. Er ingen sprinter; han er et plassbud her.

* Mattias (29, Solvalla-trener), Martin (26, Bergsåker-trener), Mads (ungdomslisens hos Oscar Berglund på Östersund) og Magnus (ungdomslisens, Wången) har Djuse til etternavn. Initialene er "MD" for alle i brødrekvartetten.

* Ulf Ohlsson leder med 17 på Östersund og blir championkusk. Han kjører ikke torsdag. "Uffe" har noe så sjeldent som travfri. Han har vunnet 338 løp i Sverige i år og er forlengst landschampion - for tredje året på rad.

* Leveringsfrister:
V4: 12.20
DD: 13.02
Banekode: 31

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.