Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Klepper storgevinsten?

08.12.2018 09:39 Magne Engebretsen

Per Sigve Kleppe har klokkertro på 13 Ulsrud Tea i V75-1. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Forus: Per Sigve Kleppe og Trotting.no har en tilbakebetalingsprosent i V75 på mer enn 120 hittil i år. Lørdag håper han å kleppe en storgevinst på hjemmebane, og tipsene hans får du gratis.

Per Sigve Kleppe er en av dem som tilbyr spill via Eksperten. Partneransvarlig Henning Brennhovd i Norsk Rikstoto kan fortelle at Per Sigve Kleppe og Trotting har svært gode resultater på sine V75-oppsett så langt i år:
- Trotting har oppnådd en tilbakebetalingsprosent på 120 på de V75-spillene som er solgt gjennom dem - og på et ganske høyt volum, så dette er bra. Jeg gleder meg til å studere tipsene hans, sier Henning Brennhovd.

Per Sigve Kleppe melder at han har lagt ned "en drøss" timer i forberedelser for å være best mulig rustet til lørdagens V75-omgang. De komplette analysene hans om hver avdeling finner du i linken under, men her er kortversjonen av hva han tror på:

V75-1:
- 13 Ulsrud Tea
slår disse hestene i repriser. Hun har ikke tapt for denne typen hester på to år. Klink vinner og omgangens sikreste banker!

V75-2:
- Her er omgangens nest sikreste kort. 2 Rebella Matters kommer til å være i tet på et tidlig tidspunkt. Hun er matchet for denne oppgaven og står perfekt inne. De på 20 meter er ikke gode nok, og det er 10 Come Vacation som er den naturlige opponentene, men en superdyping kan 9 Lucky Princess være. Hun har egentlig vanvittig form for tiden.

V75-3:
- Helen Boko
fra spor elleve? Det går ikke! Her er 6 Larry Joe spillet. Regn med at hesten er forbedret i regi Kjetil Djøseland, og her kan veien mot tet være billig. 11 Helen Boko har vunnet lett, men i enkle lag. Hadde jeg visst at 9 Van Der Meulen hadde hatt formen på topp, så ville jeg lansert ham med brask og bram. Han er egentlig en topphest i et felt som dette.

V75-4: 
- 9 Donatomie
er for meg et klart førstevalg. Jeg tror 11 Conquestador B.R. pangstarter fra tillegg og er tidlig i tet - for så å slippe til 9 Donatomite. Det oser dødens av 6 Deep Sea Dream, og da får han i hvert fall ikke noe gratis. Tre hester er en bra lås.

V75-5:
- Jeg plasserer fire hester i A-gruppen. 11 Soten duger alle dager i uka mot slik motstand og er alltid bra etter pause. 3 Ros Son er en bra hest som står flott til på strek. 4 Valle Hugo er en bra 3-åring som er spillbar, og det samme er seiersvante 15 S.K.s Karsk. Usikre 7 Odin Faks holder jeg meg unna.

V75-6:
- Dette er et veldig bra og spennende løp. Hovedanalysen er at 2 S.K.'s Mystic Titan tar teten og leder hele veien, men for hardt tempo innledningsvis kan by inn både 9 Lucky Kentucky, 11 Matchplay S.S. og 12 Broad Vision i matchen. Garder bredt her.

V75-7:
- Jeg tror 1 Brage Hindø kan trylle unna to runder i dårlig tempo her, og da blir han vrien å fange. 8 Glazier's Support gjorde et rått inntrykk på Bjerke sist og er omtrent ikke spilt. Ellers er det mange gode stayere på lengste tillegg som alle kan dukke opp i seierskampen. 9 Gretzky Boko er god, men klarer han å komme seg feilfritt av gårde på voltestart? Jeg tviler!


Gratis tips til Forus-omgangen fra Trotting.no får du her:
http://trotting.no/saker/gratis-v75-analyser-til-forus

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.