Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Kvinner i fokus

08.12.2018 09:40 Rolf-Henning Pedersen

Helene Kolle er lørdagens gjest i LLV75. Foto: hesteguiden.com

Denne ukes LLV75 har ved siden av lørdagens V75-omgang på Forus, kvinner i fokus. Årets trolige montéchampion Helene Kolle er gjest, og Sørlandets Kari Anne Knutsen intervjues i del tre av "Kvinner i sporten".

* LiveLørdag V75 fra kl.12:00 på Rikstoto Direkte eller gratis på VGTV.

Glenn Olstad er lørdagens programleder, og han har med seg Lars Gunnar With og Anders Mikkelborg i studio. Kurt Hella tar turen i vesterled, og han er RDs utegående reporter på Forus.

Helene mot championatet
Ukens gjest i studio er Helene Kolle. Den nyblivne 19-åringen har hatt en strålende sesong i sadelen, og per dags dato leder hun montéchampionatet med tre seire til mangeårig champion Kristine Kvasnes. Med drøye tre uker igjen av sesongen har Helene 23 seire mot Kristines 20.

Møt Kari Anne
Anette Sommerseth
har laget en fin reportasjeserie om "Kvinner i sporten". Denne lørdagen får vi stifte nærmere bekjentskap med sørlandstrener Kari Anne Knutsen. I tillegg blir det quiz med With, et tilbakeblikk på omgangen de siste fem årene og så tar LLV75 for seg Ulsrud Tea, som jakter karrierens 85. seier!

* Ta del i sendingen! Via sosiale medier som Twitter, Instagram og Facebook kan du ta del i LiveLørdag V75. Benytt #LLV75 og still spørsmål til panelet eller de aktive på arena. 

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.