Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Saliga beste sjansen

13.02.2018 15:36 Tom W. Johannessen

Fredrik Pedersen, førstemann hos Joakim Lövgren, er pålest foran kveldens runde. Han trekker frem 6 Saliga i V64-4 som stallens beste sjanse i v64-spillet..

Jackpot-V64 Jägersro: Fredrik Pedersen er førstemann hos Joakim Lövgren. Han håper 6 Saliga (V64-4) er førstemann i mål på hjemmebanen i kveld. - Det er ihvertfall vår beste sjanse i V64, sier Fredrik til Equus.

43-årige Fredrik Pedersen, med Romme som opprinnelig hjemmebane, er meget pålest - og kommer også med interessant info om V64-5 der sjefen; Joakim Lövgren, kjører Börge Mathiesen-trente Rocky Egedal. En 37-prosenter og klar kl. 14.00.
- Det er en bra hest, men jeg tror ikke han slår nr. 8 Pajas Face (15-prosenter på vei opp kl. 15.00) i dette løpet, sier Fredrik som går gjennom sjansene til Lövgren-stallen:

- 3 It's My Boko (1. løp) debuterer. Er blitt raskere i trening og var positiv i kvalet. Ikke kjemperask ut, men Joakim kjører nok til tet etterhvert. Vinnersjanse.KLAR FOR SEREMONIPLASS: Joakim Lövgren har en veldig solid seierssjanse i kveldens tredje løp på hjemmebanen Jägersro. Hesten heter Zara Kronos og vant lett i forrige start.
Foto: Kanal 75

- 1 Zara Kronos (3. løp) har opptrådt perfekt. Vant i debuten i et løp som ikke var "merkverdig". Her kommer hun til å knalle unna i fin fart. Og de skal springe fort for å ta henne igjen. Stallens beste sjanse hele denne løpsdagen.

- 6 Croquet Rose (V64-1) er i bra form, men har vært litt "¨trøg" i de siste løpene og ikke bydt seg til. Kommer til å gjøre en bra innsats hvis hun slipper håndbremsen litt.
Men 4 Swiss Lane til Peter Untersteiner er det uansett vanskelig å gjøre noe med.
- 6 Saliga (V64-4, amatørløp, Håkan B. Johansson kjører) har to løp etter langt opphold. Bra som firer i V75 sist selv om det tok i mot litt siste biten. Ikke "ruskig" startrask. Håkan prøver å komme ned et sted her, kan vinne med rett reise.

- 3 Rocky Egedal (V64-5) kjører altså Joakim Lövgren for Börge Mathiesen. Gikk bra til seier sist, men er best på lengre løp. Jeg tror som sagt ikke han slår 8 Paja Face på 2140 meter.

- 13 Batman Godiva (V64-6, 15-prosenter) "blandar och gir" i prestasjonene. Har lett for å galoppere og femtesporet er derfor ikke optimalt.

* 22-årige Henriette Larsen er dyktig i både sulky og monté. Hun er opprinnelig dansk, men har bodd så lenge i Sverige at hun er blitt svensk statsborger. Hun jobber for Peter Untersteiner og kommenterer sjansene for Equus:

- 2 Face The Dream (2. løp) kjører jeg for Irene Svanhall. Har gått ok, men jeg kjenner lite til hesten. Det er nok smyg som gjelder på denne distansen.

- 4 Swish Lane (V64-1, 78-prosenter, Peter Untersteiner kjører og trener) er en veldig bra sjanse. Ikke veldig rask ut. Kan være en "spik" hvis hun ikke galopperer. Var usikker før, har stabilisert seg mye nå.

 15 Sylvester D. K. (V64-2) rir jeg for Marcus Lindgren i montéløpet. Har gått to ganger i monté og vært helt ok. Jeg er sikker på at jeg har en av de beste hestene, han kan være med der fremme med rett reise. 7 Tour de France er en riktig favoritt. Men se opp for både nr. 12 og nr. 7. Sistnevnte; Lillaxel, trenes av Anders Zackrisson som sender ut fine montéhester.

- 3 Hades Håleryd (V64-3, Peter Untersteiner trener og kjører) er allting bra med. En veldig startrask hest, men jeg vet ikke helt hvor raske nr. 1 og nr. 2 er. Uansett ikke borte.

- 7 Trust Launcher (V64-5) står hos oss (Peter Untersteiner, red. anm.). Er startrask, jeg kjører for så å slippe. Penger må være bra her. Peter Untersteiner kjører 4 Stay Alert som ikke hevdet seg helt i Frankrike, men skal duge her. Tåler ikke å gjøre for mye selv i løpene. Er ikke "blixtsnabb" ut, 5 British Steel tar nok teten. Men jeg mener at 4 Stay Alert er en gardering.   

* Det er jackpot i V64 på Jägersro travbane i kveld. Fristen for å spille er altså klokken 19.30. Det ligger 1 879 579 kroner ekstra i sekserpotten.

Frister (Banekode: 32):
V64: 19.30
DD: 20.56

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.