Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

De franske får bank

13.02.2018 12:57 Magne Engebretsen

5+ tirsdag går på Vincennes, og Jean-Baptiste Lechat tror de franske hestene får juling på hjemmebane. - Jeg tror på svenske og italienske hester i dette oppgjøret, sier han.

Tirsdagens 5+ går på Vincennes og har en rekke bra hester til start. Jean-Baptiste Lechat satser pengene på en hest som ble feil disponert sist.

På første
- 12 M.T. Joinville
er en veldig bra hest som har vist toppform over tid. Sist ble han bortkjørt, men fullførte likevel sterkt. Han skal trave med sko nå, og det er et lite minus, men jeg tror uansett at han dukker opp i seierskampen.

På annen til femte
- 8 Panoramic avsluttet forrykende sist og hadde vært i seierskampen med litt mer posisjonsklaff. Formen er på topp, og her venter ny plass i toppen.
- 4 Rodin er i toppslag. Hesten var god mot tøff motstand i Juni og fikk deretter en pause, men er nå tilbake med brask og fram og har to strake. Om kusken ikke blir for varm i toppen, så blir det en ny topplassering.
- 9 Sylvester America var ikke så verst sist, i comebacket, men treneren er en ekspert i å presentere hestene i topp skikk når de kommer til Vincennes. Dette er løpets store outsider.
- 16 Say That Again avsluttet flott til seier sist. Det var over en lenger distanse, men selv fra spor i annen rekke på en klortere distanse kan han overraske.

Reserver:
- 14 Danne Edel er en sterk type. Han ble bortkjøært av en amatør sist, men blir nå kraftig kuskeforsterket og er slett ikke ueffen.
- 2 Final Oak er ute på sin beste distanse og står nydelig til. Herfra kan han fort dukke opp blant de fem fremste.

Forslaget:
1.plass: 12
2.plass: 4-8-9-16
3.plass: 4-8-9-16
4.plass: 4-8-9-16
5.plass: 4-8-9-16
Vinner og fire hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Husk at innleveringsfristen i mandagens 5+ er kl. 13:47.
Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.