Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- En riktig bra hest

13.02.2018 20:32 Even Elvenes/Tom W. Johannessen

Peter Eriksson. (Foto: Kanal75).

Lunjs-V4 Bergsåker:  - 2 Tröno Odin (V4-1) er en riktig bra hest, han har dessuten endret seg, innleder Peter Eriksson.

Femårige Trönö Odin leverte solid i fjor. På tre forsøk ble det to triumfer. 
- Han var «framåt», og kunne galoppere i starten, oppsummerer Peter som kjører fast for treneren Tage Bergman. 
- Tage meldte forleden at hesten var klar for nye løp, vi tok han derfor ut i et rutineløp sist uke. Jeg må si jeg ble overrasket over forrandringen, Tröno Odin var ikke til å kjenne igjen og virket langt mer avslappet. Årsaken er endringer i treningsopplegget? Uansett, han var fin. 
- Tror du på sjanse?
- Jeg tror på en vinnersjanse, repliserer Eriksson. 
- Hva kan 11 All In no Out i V4-2?
- Lite, vi jakter en premie. Ved tredjeplassen i siste starten kjørte jeg innvendig hele veien. Det blir en slik taktikk igjen. Muligheten min er Trönö Odin, avslutter Peter Eriksson.

Ove A. Kjører for tet
 - 5 Pandora Diamant (V4-3, 11-prosenter og 3. valg kl. 10.30) er min beste sjanse i V4. Var hyggelig sist jeg kjørte. Jeg prøver å komme til tet og kjøre der. Men nr. 12 og nr. 9 blir tøffe å holde unna for. 12 Åli Tösen i V4-1 har en viss kapasitet, men har hatt pause. En liten gardering for dem som dekker opp her, sier Ove A. Lindquist til Equus før løpene. 

Skoglund - en kusk å følge
Rikard N. Skoglund har åpnet sesongen meget bra. Han har tre interessante hester i V4-spillet - og tror mest på 3 Dreamgirl Mearas i V4-2:
- Var bra sist etter opphold. Tapte for en god hest. Jeg prøver på tidlig tetkjenning, da tror jeg vi vinner. Men jeg er litt urolig for nr. 7 Chahna - som kan prikke teten fra springspor. Da kan den bli farlig. 
- 5 Holms Lavin (V4-1) er sterk og reell. Nr. 2 Trönö Odin er en raskere hest, men den har hatt pause. Min er en tidlig gardering.
- 11 Laddy Laday (V4-4) er en "jättefin" hest. Skal gå i rygger. Regnes med vinnersjanse, men 1 Bear Seat kan bli vanskelig å fange hvis den får dempe. Se ellers opp for 5 Cobbys Celeb (7-prosenter, red. anm.) her. Den er bra og bedre enn mange tror, sier Rikard N. Skoglund til Equus kl. 11 i formiddag.

Frister
* V4 kl. 12:45
* Dagens Dobbel kl. 13:25
* Banekode: 31

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.