Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Maskinen fikset halve kassa

09.01.2018 14:11 Henrik Glimo Hansen

Tord Viking sjokkerte spillerne på nytt og sørget for at kun to kombinasjoner klarte V75-rekka på Klosterskogen. Foto: Hesteguiden.com

Skien: Lørdagens V75-rekke fra Klosterskogen skulle vise seg å bli vanskelig å løse for de fleste. To kombinasjoner klarte syv rett. Den ene var en Lyntoto Andel på Rikstoto.no. Blant vinnerne var en 58-åring som måtte ty til en reserveløsning.

Fredag kveld serverte Rikstotos tipsekspert Pål Solheim en kanonbanker i 5-prosenteren Nico Lane under V65-omgangen på Jarlsberg. Hans faste andelslag hos kommisjonæren Jackpot Mysen suste inn med seks rett, hvor hver andel fikk utbetalt 3500 kroner. Med på laget var en kollega fra Melsomvik, et tettsted i Sandefjord kommune.
- Jeg pleier stort sett å være med på lagene til Pål. Han er kjempeflink, og det er ofte at vi har fått pene gevinster takket være han. Lørdag rakk jeg derimot ikke å kjøpe meg inn på V75-laget hans før det var utsolgt. Således måtte jeg som en reserve ty til Lyntoto Andel få minutter før start. Det skulle vise seg å være et smart trekk, forklarer en av lørdagens lykkelige vinnere.

* Les mer om Lyntoto Andel

* Spill Lyntoto - spillet som hjelper deg å vinne

Marginer fra å forandre livet
Syv rett, verdt 1 343 147 kroner, ble fordelt på de ni andelskjøperne. En spiller hadde to andeler i systemet.
- Gevinsten på 139.000 kroner er det meste jeg har vunnet på trav. Veldig gøy var det, men det er ikke til å stikke under en stol at jeg helst skulle sett at vi var alene om å få syv rett. Ti ganger opp i gevinst hadde forandret livet, sier vinneren og sikter til at en alenebong var verdt 13 millioner kroner. Altså ville hver andel fått i overkant av 1 million kroner hver.
Den andre vinneren hadde levert en egenutfylt bong hos Plutos i Skien.

- Syv løp er vanskelig alene
Selv om 58-åringen har vært en del av travsporten hele livet, og har plukket opp noen triks på veien, sverger han til andelsbonger når det er snakk om onsdag og lørdag.
- Jeg synes det er vanskelig å få syv rett i V76 og V75 alene. Derfor kjøper jeg meg inn på andeler på ti prosent, da vinnersjansen øker mange hakk. I hovedsak kjøper jeg andeler hos Pål, om det ikke er mulig går jeg for Lyntoto Andel og lyntoto. Jeg synes også at Espen Edvardsen og Kristian Gimmingsrud i Vinnerbongen er veldig flinke, sier vinneren som selv trykker til med egne bonger når anledningen er riktig.
- Siden jeg har kommet inn via sporten setter jeg pris på god sportslig kvalitet. Når det er fellesomganger med svenskene, eller generelt god sport uansett land, klinker jeg til med egne bonger. Gjerne i vinnerspiller når omsetningen er god, avrunder mannen som om kort tid reiser på en planlagt ferie til varmere strøk.

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.