Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Litt usikker form

12.01.2018 10:24 Frode Gjesdal

Fredrik Persson kjører tre stallhester innenfor V64-rammen. Foto: Kanal75

Jackpot V64 Kalmar: Fredrik Persson sender ut tre stallhester innenfor V64-rammen, blant annet en av fjorårets seiersmelodier, Elliot Coger. 

38 seirer på 331 starter og drøyt ble fasiten for Persson i fjor, men seieren i  StoChampionatet med Ultra Bright og annenplassen med Monark Newmen betydde meget sterke 8,3 millioner kroner innkjørt på stallen tross relativt få starter. 

Fredagens beste sjanse, Elliot Coger, hadde også en flott sesong med seks seirer og 446 000 innkjørt. Han har først og fremst markert seg som en impoerende langløper. 

- 1 Elliot Coger (V64-1) har ganske riktig tjent mesteparten av pengene sine på stayerdistanse, men han kan gå gode løp på mellomdistanse også. Han er behandlet siden den siste starten og jeg er litt usikker på formen. Sjansen vår ligger i å forsvare sporet. Ikke sjanseløs, men jeg har respekt for 4 Iago Zon og 5 Daydream Rapida, innleder Persson.  

Den neste stallhesten sliter med å slå ut i full blomst. 

- 2 Viktoria Neo (V64-2) har ikke vunnet ennå, til tross for en viss kapasitet. Hun henger mest med, og jeg venter på at hun skal tenne til. Jeg ligger lavt med henne inntil videre. 

- 2 Earthquake Neo (V64-4) er best skoløs og er litt bortpå seg når han må trave med sko som nå. Taper innledningsvis, men har gjerne en hvass avslutning å by på. Ikke helt borte om vi kommer noenlunde greit til underveis, oppsummerer Fredrik Persson. 

Innleveringsfrister: 
V64: 19.30
DD: 20.56
Banekode: 32

 

Det venter jackpot i V64, SEK 1 032 141 kroner er overført i potten for seks rette i Kalmar.

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.