Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Skal doble resultatene

12.01.2018 09:10 Even Elvenes

Joakim Elfving. (Foto: Kanal75).

V65 Romme: - Målet er satt, vi skal doble fjorårets resultat. På fredag håper jeg på en toppdag hjemme Romme, åpner Joakim Elfving.

Drøyt 600.000 kroner i premiepenger. Åtte seiere og 16 sølvmedaljer. 2017 kan vel kalles ordinært for Elfvings innsats som travtrener?

- Enig, jeg har byttet ut hester etter tur. Vi står foran Pokalåret, unghestene dominerer i boksene, de ser fine ut stort sett hele gjengen. Videre har jeg en kaldblods treåring som jeg håper skal starte i storløpene i sommer. Han kjørte jeg 1.37 med i høst, men vi fikk operere bort et griffelbein noe seinere. "Nordisen" virker å være noe ekstra, understreker «Jokke».

Kvikk
- Hvilke hester melder du aktuelle for spillerne i fredagens V65?
- 4 Whelk (V65-1). Hun er sikker på beina og kjapp i starten. Spor fire volte kan være trangt, men ikke for Whelk. Det er bare å kaste henne rundt og så dundrer hun i vei. 
- Formen?
- Bra, jevnt over har stallhestene fin form for dagen. Jeg har vært heldig og sluppet unna infeksjonsrunder som andre trenere har slitt med. 
- Kan Whelk vinne?
- Svaret er ja.

Ny
- 4 Clerys Spring D.T. (V65-4) kom fra Jörgen Westholm i fjor høst. Hun har stått hos meg noen måneder og debuterte med seier. Det fantes «krem kvar», jeg ble imponert og øyner vinnersjanse igjen. Konkurransen er ikke den aller hardeste, avslutter Elfving til Equus.

Frister
* V65 kl. 12:45
* V4 kl. 13:27
* Dagens Dobbel kl. 14:09
* Banekode: 31

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.