Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Et eventyr fra HC

12.01.2018 19:32 Magne Engebretsen

Alessandra har utviklet seg enormt i 2017. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Jarlsberg: Vi snakker ikke HC Andersen, men Hans Christian Holm. Han har gjort en fortreffelig jobb med ni år gamle 1 Alessandra i 3. løp/V75-1/V5A-3, som på 14 starter ifjor vant halvparten av startene og tjente 324 000 kroner.

- Ja, det meste har klaffet når det gjelder Alessandra. Jeg skjønner at hun blir betrodd også denne gangen - siden hun står gunstig til i innerspor på strek, men jeg vil rope et aldri så lite varsku;

Kjapp stor inntjening
- Husk at hun har tjent mye penger på kort tid, og står nå likt med hester hun for ikke lenge siden hadde stått 40 meter foran. Jeg har også et lite minusstempel å sette på aksjonen hennes i Drammen sist. Vi må nok kjøre med pigger i skoene denne gangen, og det er et minus. Alt i alt vil jeg si at hun fortjener en V75-strek, og alt i alt er dette min beste V75-sjanse lørdag, men noen sikker vinner der det slett ikke, vurderer Hans Christian Holm om Alessandra som kommer til å bli hardt betrodd.
- Jeg kjører gjerne i tet om muligheten byr seg, men det er mange startraske hester på farten, så jeg er slett ikke sikker på at vi klarer å beholde sporet, men vi gjør et forsøk.

Turbetont sist
I 5. løp/V75-3/V5A-5 skal han kuske 3 Hauglid Storm, som avsluttet fjoråret med seier:
- Hesten var god, absolutt, men ikke glem at seieren var turbetont. Hesten på utsiden av oss galopperte bort hva som lignet en sikker seier, og siden vi hadde et langt forsprang ned til resten av feltet, så holdt det for vår del. Jeg synes han er mer trippel- enn seiersaktuell denne gangen, men vi står fint til og burde få en god posisjon underveis.
- 7 Global Oracle i 8. løp/V75-6/V4-3/DD-1 var bra sist og er i form, men fra leit spor mot bra motstand er jeg fornøyd om det blir en ok plassering, sier Hans Christian Holm.

Jarlsberg arrangerer V75, V5, V4, Dagens Dobbel og SuperTrippel.

Slik er fristene:
14.10: V5A
15.00: V75
16.06: V4
16.48: Dagens Dobbel
17.05: SuperTrippel


Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.