Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Begge kan vinne

12.01.2018 19:33 Jan Elvestad

7 Eikmann (V75-7/V4-4/DD-2) er en stor outsider lørdag Foto:Hesteguiden.com)

V75 Jarlsberg: Andre H. Stensen tar turen til Jarlsberg for å kjøre to hester lørdag.
- To outsidere, som begge kan vinne med klaff, sier Biri-treneren.

- Hadde jeg hatt bedre startspor med mine to hester lørdag, hadde jeg hatt klart større seiersambisjoner enn tilfellet er nå. Men begge hestene er i flott form, men klaff underveis er jeg langt fra fremmed for at jeg kan passere målstreken først med en av dem, forteller Andre H. Stensen.

Veldig god sist
- 12 Tassen H. (V75-2/V5-4) gikk et meget fint løp på Klosterskogen forrige lørdag. Han kjempet helhjertet fra posisjonen utvendig leder og falt med flagget til topps.
Svingene på Jarlsberg vil sikkert passe hesten bedre enn de på Klosterskogen, der brukte han litt unødvendige krefter underveis. Det er aldri lett å vinne fra spor 12 i V75, dessuten møter vi en av omgangens største favoritter i 3 Normandie Royal. Skulle hun gjøre seg bort er min hest en av de som kan være seiersaktuelle. Og jo større fart underveis, jo bedre er det for 12 Tassen H. som tåler å brukes en god del underveis. 

Kjører på sjans
- 7 Eikmann (V74-7/V4-4/DD-2) var egentlig helt klar på Bjerke sist, men kom for tidlig foran og bremset bort seieren. Hadde jeg sittet rolig utenpå lederhesten til langt ut på oppløpet er jeg sikker på at det hadde blitt seier, men han var så pigg at jeg trodde det skulle holde helt inn. Med facit i hånd var det kanskje en liten kusketabbe!?
- Hesten er rask fra start, jeg kjører til og håper på en fin posisjon direkte. Siden blir det å smyge i rygger så lenge som mulig, får vi så åpningen skal det en god hest til for å svare 7 Eikmann på en speed. Jeg synes min hest er en stor outsider og et tidlig kryss på bongen, avslutter en litt optimistisk Andre H. Stensen.

Innleveringsfristene;
* V5 kl. 14:10
* V75 kl. 15:00
* V4 kl. 16:06
* DD kl. 16:45

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.