Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Trotting byr på V75-objekt

12.01.2018 19:11 Henrik Glimo Hansen

Petter Kristiansen og Per Sigve Kleppe i trotting.no Foto: Eirik Stenhaug, Equus

Onsdagens V76-rebus på Bjerke bød på flere overraskelser. Trotting.no fanget de alle, og spilte inn 1 million kroner til sine kunder. Lørdag byr ekspertene på et spennende objekt, markert på 8 prosent.

Via hjemmesiden Trotting.no serverte Per Signe Kleppe og Petter Kristiansen strålende V76-tips.
- Bankeren Rapid Frecel innfridde forventningene. Med hjelp av starthurtighet-skalaen, fant vi ut at det var snakk om tet og slutt. Dette var bankeren på alle fem bongene våre på Eksperten. Jeg har sett at enkelte eksperter har fått kritikk for å ha bonger med forskjellige bankere, men sånn ønsker ikke vi å spille, understreker Per Sigve Kleppe til Equus. 
- Vi hadde øvrig førstevalg på 6-valget Bandit A.P. og 2-valget Dream Builder. De som kjøpte tipspakken fikk dessuten tips på at Dream Builder var en alternativ banker, samt at Skauga Rasken var dagens beste objekt, forteller han.
Trotting.no hadde 3 av 5 V76-bonger som gikk inn.

* HER: Kan man kjøpe V75-tipsene til Trotting.no

* SPILL: Eksperten med Trotting.no

Ranket opp montédebutant
Onsdagens store «snakkis» var at man ikke lenger behøver å gå montéprøveløp for å starte i løpene. Kleppe var i fjor kritisk til at det ikke fantes bilder av alle prøveløpene, men han endte altså onsdag opp med å ta over halve V76-kassa på debutanten King Royal – som var en av fem hester som kom ut uten prøveløp i ryggen.
 - Jeg mener fortsatt at det er uheldig at montéløpene, der hester vi ikke har fått sett i disiplinen, får plass i de store spillformene. I fremtiden håper jeg at Bjerke kan se på om de kan plassere slike løp i V5-avslutningen eller som første løp. Om vi skal selge spillet som et kunnskapsspill, bør vi ta enkelte enkle grep.
- Hvorfor hadde du tro på debutanten King Royal?
- Det var vårt fjerdevalg på at hesten i bunn og grunn er veldig bra. Han har vunnet V75-tidligere, men i en debut her var det bare ren synsing og en ekstrastrek fordi vi kappet Skyfall og Lucky Bullet. Ready Eddi var førstevalget på at den leverte svært solid under sadel i sin debut, forklarer Kleppe.

Byr på et stort V75-objekt
Lørdagens V75-arrangør er Jarlsberg Travbane. En alenebong gir rett på 13 millioner kroner. Kanskje kan Trotting.no vise vei?
- Omgangens store objekt for oss er 10 G. Jerken i V75-7. Hesten satt fast nest sist og viste solid form da han slo Tekno Odin sist. Jeg føler meg sikker på at den flotte Gudemestad-traveren vil by Troll Solen på kamp helt til døra, tipser Kleppe avslutningsvis til Equus. 

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.