Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Vinnerkanalen vurderer V75

12.01.2018 22:06 Henrik Glimo Hansen

Espen Edvardsen jobbet en årrekke for Rikstoto Direkte. Nå starter han opp sin egen kanal i "Vinnerkanalen". Foto: Eirik Stenhaug/Equus

Espen Edvardsen hadde et fantastisk fjorår på Eksperten. Som første ekspert i regi av Norsk Rikstoto, tok han V75-kassa under klasseløpene på Bjerke Travbane. Nå blåser Edvardsen liv i «Vinnerkanalen».

- Helt siden jeg startet opp Vinnerbongen har en egen Youtube-kanal vært planen. Dessverre var det så mye å gjøre i fjor at det ikke ble tid til å iverksette planene før i år, sier Edvardsen til Equus.

Tidspunkt: Fredag morgen
Den første episoden ble gjort i forkant av lørdagens V75-omgang på Jarlsberg. Edvardsen forteller at planen er at Vinnerkanalen skal ha en ny episode klar hver fredag.
- Innspillingen finner sted torsdag, så er planen at programmet skal ligge klart på Youtube tidlig fredag. På kort sikt vil fokuset ligge på tipsene, men i fremtiden kan jeg se for meg at vi drar ut og møter kusker, hester og trenere i en slags reportasjeform, sier eksperten som får hjelp av Kristian Gimmingsrud og Geir Omholt, sistnevnte kjent som eier av Valla d'Estino.

* Spill Eksperten sammen med Vinnerbongen

* Få mer informasjon på Vinnerbongen.no

Ønsker tips
- Den første episoden er å regne som en «testepisode». Som man ser er kvaliteten på innholdet mer vektlagt enn selve produksjonsbiten. Jeg ønsker tips fra seerne på hva de ønsker å se og hvordan jeg kan forbedre programmet, tillegger Edvardsen og oppfordrer til å sende kommentarer på mail til info@vinnerbongen.no. Her kan man også få tilsendt V75-tips.

Ingen store endringer
Fredag kom nyheten om at Tom Erik Solberg falt av sulkyen og pådro seg brudd i korsryggen under en treningstur. Det medfører en rekke kjøreendringer til V75, blant annet på Edvardsens store objekt 9 Anica Fine i V75-5.
- Noe av motiveringen bak tipset, var at jeg synes Tom Erik hadde utrolig bra tak på hoppa sist. Hesten var uansett så bra første gang i regi Frode Hamre at jeg ikke vil gjøre de helt store endringene på Ekspert-spillene, avrunder Espen Edvardsen til Equus. 
* Merk; Edvardsen er på plass i Tønsberg og vil legge ut enkelte spill som baserer seg på varminger.

Se premieren for "Vinnerkanalen"

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.