Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Trenger en blåser

12.01.2018 10:57 Frode Gjesdal

Oasis Bi har gått flere gode løp i Norge, som under Klosterskogen Grand Prix i 2015. Foto: hesteguiden.com

V5 Jägersro: Norgesvennen Oasis Bi gjør sin første start etter pause og den siste før Prix d'Amerique. - Han trenger en blåser, sier treneren. 

1 Oasis Bi (V5-1) har vært en riktig eventyrhest for sin trener Stefan Pettersson. Når han nå går løs på 10-årssesongen gjør han det med et grunnlag på 17,8 millioner. Om to uker starter han i Prix d'Amerique for siste gang. 

- Han trenger en skikkelig gjennomkjøring, og jeg er ikke fremmed for et offensivt løpsopplegg, sier Pettersson til atg.se

Etter det uoffisielle VM på Yonkers er Oasis Bi tappet for sæd. Treneren antyder at løpspausen neppe er optimal med tanke på å møte verdenseliten om to uker. Valget sto mellom å gå ut i Prix de Belgique eller den hjemlige Gulddivisionen.

- Etter så lang pause kan 2700 meter mot de aller beste fort bryte ned mer enn det bygger opp, ressonerer treneren, som tror hesten duger fra tet i hjemlige omgivelser. 

- Mot verdenseliten skal han smyge med, men i Gulddivisionen skal han kunne gå i tet og kjempe om seieren. Taktikken tar kusken seg av. Vi får se an banen, og hvordan noen av konkurrentene resonnerer, men det er klart det finnes hester i feltet vi ikke vil ha rygg på, oppsummerer treneren i ATG-intervjuet.  

Oasis Bi er en 31-prosenter i svensk V75 fredag formiddag. 

Innleveringsfrister: 
V5: 17.05 
DD: 18.20

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.