Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Anna vurderer

11.07.2018 12:14 Frode Gjesdal

Anna Pilroth har et par vinnersjanser onsdag formiddag.

V4/V5: Anna Pilroth har hatt en sterk start på sesongen. Onsdag er hun i ilden med fem ritt under lunsjløpene på Bro Park. 

Slik vurderer Anna Pilroth onsdagens lunsjsjanser: 

- 2 Silky Road (V4-2) tegnet veldig bra som unghest og var en hest vi hadde store forhåpninger til. Fikk en kneskade som 3-åring, men den ble ikke oppdaget før etter sesongen. Etter operasjon og halvannet års avbrekk har det tatt tid å komme tilbake. Jeg synes han var veldig bra på Øvrevoll sist. Han bar mye vekt og fikk et umulig løp. Han er bra nok til å vinne dette med rett løp. 

- 4 Elbling (V4-3/DD-1) er en hest vi har en viss tro på. Viste at han er på rett vei i seiersløpet sist. Han har problemer med startboksen. Takler han den biten kan han gå til topps igjen. 

- 7 Funk Soul Brother (V4-4/DD-2) kommer ut på en dobbelt så lang distanse som vanlig. Han har kapasitet til å kjempe i toppen, men må ville det selv. Tror ikke han er noe for spillerne. 

- 3 Buy And Sell (V5-1) kjenner jeg ikke til. 

- 1 Silky Touch (V5-2) er kraftig på gang. Han var svært stresset som 2-åring, men er mer avbalansert nå. Vi prøver ham på en lengre distanse enn han er vant med. Jeg frykter at det er i lengste laget. Det kan bli "toppen eller floppen", oppsummerer Anna Pilroth. 

Innleveringsfrister: 
V4: 12.20
DD: 13.10
V5: 14.02

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.