Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Fornøyd og NM neste

11.07.2018 13:00 Even Elvenes

Marius Høitomt. (Foto: hesteguiden.com).

V76 Sørlandet: - Hun måtte behandles lett, det var årsaken til at 3 Madelen L.T.C. (V76-1) ikke deltok under Grand Prix-helgen på Jarlsberg. Samtidig, først i slutten av måneden skal formen være på topp, nemlig i NM, åpner Marius Høitomt.

Høitomt, ung og fremadstormende, har fått fram en lekker traver i Madelen L.T.C. Vel, hesten var finfin den gang Vidar Engebretsen trente, men hos Marius har hoppa gått ytterligere opp og fram. 
De siste tre løpene hennes kan gjerne repeteres; to triumfer og et sølv på en tid på 1.10-tallet er imponerende.

Lett behandlet
Etter løpet på Bjerke 10. juni måtte Madelen L.T.C. en tur «på verksted».
- Intet farlig, understreker Høitomt jr..
- Kun små ømheter, men for å få formen helt på topp til EM på Biri var det påkrevd med litt lett behandling. Hun har trent godt etterpå og virker klar.
- Hva med onsdagens løp?
- Det ser fint ut. Jeg regner med en plassering helt i toppen igjen. Husk at hesten ikke har stått over mange treningene. I tillegg virker hun fin, understreker treneren med stall rett utenfor Jarlsberg.

Bra sist
Marius har sin far Eirik til å kjøre Madelen L.T.C. Selv skal han i aksjon med 6 Thai Voyager i V76-7/DD-2. Trener Kari Anne Knutsen tok over hesten for ikke så lenge siden.
- Thai Voyager leverte solid sist, jeg var fornøyd. Formen er bra. I et jevnt besatt oppgjør kan det være rett å markere for oss. Han er en liten luring, avrunder Marius Høitomt til Equus.

Frister
* V76 kl. 19:00
* V5 kl. 20:05
* Dagens Dobbel kl. 20:45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.