Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Rune er brennhet

12.07.2018 12:34 Frode Gjesdal

Tears In Heaven er behandlet siden siste start. Foto: hesteguiden.com

Jackpot V65/V5 Bergen. Rune Wiig reiser til Bergen med tre høyaktuelle stallhester, og ytterligere tre interessante oppsitt. Det ligger 331 423 ekstrakroner i sekserpotten.

19 seirer er det blitt i år på 57-åringen som har 12 hester på treningslisten. Han åpner ballet med lillesøsteren til topphesten Born In The U.S.A..

- 2 Tears In Heaven (V65-1) var ikke som best sist, men er fikset opp i etterkant. Hun har et ok løp på papiret, og bør kjempe i toppen. 

- Du har hatt høye forventninger til denne hoppa. Tror du hun kan hevde seg mot årgangstoppene når det stunder mot Hoppe-Derby?

- Nei, det ser ut som om de beste i årgangen er for gode, medgir Wiig, og fortsetter. 

- 5 Orlandostile (V65-2) gikk et godt løp sist, og med en lignende innsats tror jeg han gjør opp seieren. Han skuffet i debuten på Sørlandet, men jeg tror den ekstreme varmen var bakgrunnen for det. Han fikk i seg for lite vann på turen, forteller Wiig som jager en ny solid seierssjekk i det neste løpet. 

- 6 Hauan Hero (V65-3) leverte et godt prøveløp, og når sant skal sies var det nok en del spart. Jeg har i grunnen ventet på å debutere siden jeg så dette løpet i løpsbulletinen. Det ser ut som en god vinnersjanse. 

- 10 Van Der Meulen (V65-4) imponerte meg sist. Han vant sprettlett på 1.15-tallet og det var overraskende for han har ikke vist all verden tidligere. Det er billigere imot, og vi kjører til start med ambisjoner. 

- 3 I Am The Tiger (V65-6/DD-2/V5-3) var slakk sist. Hesten er god på sitt beste, og han takler stayerdistanse. Det jager gode hester bak, men han er bra selv også. Skal med på gardering. 

- 7 Lille Jerkeld (V5-5) har jeg ikke kjørt, men han ser ut til å være på vei mot formen. Fullførte bra sist, men det virker hardt å hente 40 meter på Hage Jerven. 

Innlveringsfrister:
V65: 18.55
V5: 20.05
DD: 20.25

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.