Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Banker på Hurricane Red

12.07.2018 17:04 Tom W. Johannessen

Jan-Erik Neuroth blinker ut sine to beste sjanser torsdag: 3 Beau Nuage (1. løp) og 8 Busbeingfabulous (V65-5).

V65/V4 Øvrevoll: Jan- Erik Neuroth banker 4 Hurricane Red (V65-4) på sitt V65-forslag for Budstikka. - Han er kanskje ikke så overlegen på Øvrevoll, men han har vunnet Oslo Cup før - og jeg tror han gjør det igjen. 

* Dette sier Jan-Erik Neuroth til Equus foran Gruppe 3-løpet som har 300.000 kroner i førstepremie. Hurricane Red vant løpet i 2016, Guiseppe Piazzi gikk til topps i fjor etter å ha blitt flyttet opp på første av Voldgiften. Hurricane Red kommer fra seier i Stockholms Stora foran Busybeingfabulous som Jan-Erik satt på. Han ledet og trodde nok det skulle holde. Men da kom Hurricane flyvende med Jacob Johansen på ryggen.

* Her er Jan-Erik Neuroths kommentarer til hester og sjanser torsdag på Øvrevoll:

- 1 Topas Royal
(1. løp, Nora Hagelund Holm) trener helt ok, trenger erfaring.
- 3 Beau Nuage (1. løp) som jeg rir, er en fin hoppe med samme mor som Jet Pilot. 
- 4 Deadline Day (1. løp, Sandro De Paiva) er også en fin hest, kan vinne. Jeg håper forøvrig de vanner mye for hestenes skyld torsdag.

- 2 Delacroix (V65-2, Nora Hagelund Holm) er på vei opp i form, ikke borte.
- 3 Mustajjid (V65-2, Sandro De Paiva) går med 52 kilo og er i fin orden. Er spennende. Er en spesiell type, men kan vinne her.

- 2 Pas de Secrets (V65-4, Oslo Cup) har ikke slått til så mye i år. Må ha svikt i banen og trives på underlaget, hvis ikke blir han bak. Men er god hvis det skulle komme regn... 
4 Hurricane Red er som nevnt min vinner, 7 Eye In the Sky og 6 Our Last Summer er hester som kan være med i toppen.  STJERNEHEST: 8-årige Hurricane Red har vunnet 18 av 41 løp og tjent 7,3 millioner kroner. Her vinner han Stockholms Stora Pris 18. juni. Jacob Johansen rir, Lenneart jr. Reuterskiöld trener. Jan-Erik Neuroth på Niels Petersen-trente Busybeingfabulous i bakgrunnen.
Foto: Svensk Galopp

- 8 Busybeingfabulous (V65-5/Arnfinn Lunds Minneløp, Niels Petersen) fikk et fint løp sist, vi holdt på å vinne Stockholms Stora. Har en god sjanse her - selv om han kanskje er best på Bro. En veldig god outsider vil jeg kalle ham.

* Carlos Lopez topper på Øvrevolll med elleve, Anna Pilroth har ni. Are Hyldmo leder trenerstatistikken.

Innleveringsfrister:
V65: 19.30
V4: 20.20
DD: 21.10

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.