Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Mektig av Our Last Summer

12.07.2018 21:11 Even Elvenes

Arkivbilde: Our Last Summer fra en tidligere triumf. Deleier Nils Petter Gill står til venstre ved hestens hode. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus media).

Øvrevoll: Han stakk til seg mange lengder allerede fra start av, og ledet deretter til mål. Oslo Cup ble til et stort show signert Our Last Summer. Dens trener Niels Petersen fikk en enorm kveld ved i å vinne Arnfinn Lunds Minneløp straks etterpå. 

Trener gjør Niels Petersen med adresse Øvrevoll, i salen satt jockey Rafael Schistel. 
Stall Zuccini og Stall Bonne Nuit eier, de var representert ved Nils Petter Gill under seiersseremonien som fulgte. 
Førstepremien i gruppe 3-oppgjøret Oslo Cup var på 300.000 kroner.

Overraskende taktikk
Noe overraskende fikk Our Last Summer lov til å stikke i vei i front, ingen av motstanderne ønsket å krympe på terrenget. Dermed roet hesten seg, og holdt inn til en glimrende triumf.
- Our Last Summer er en meget spesiell for meg, han ga meg en fantastisk følelse i kveld. Planen var å lede klart. For å beseire oss måtte de andre ofre mye, kommenterte Schistel i etterkant.
- Det var en tung sesong for Our Last Summer i fjor, jeg innrømmer at jeg tvilte litt på han ved et par anledninger. Når jeg så Rafael snudde seg og så etter konkurrentene i kveld, fikk jeg en god følelse, kommenterte Gill.

Storeslem av Petersen
I Arnfinn Lunds Minneløp ble det svært spennende, farten var stor i løpet over 1600 meter på gresset. Etter en spenstig sluttspurt galopperte Busybeingfabulous inn seieren, verd 150.000 kroner, sammen med Jan-Erik Neuroth. Trener gjør Niels Petersen som dermed gjorde storeslem hva gjaldt torsdagens pengestinne storløp hjemme på Øvrevoll.
Stall Norven er eier.

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.