Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Kamp om finalebilletter

13.07.2018 10:01 Even Elvenes

Mikael J. Andersson kjører fast for Pär Hedberg som trener Stall Palemas løpshester. Duoen er avbildet etter en triumf tidligere i år. (Foto: TR Media).

V64 Axevalla: Seks løp med kvalifiseringer til Sto-Championatet. Fredagskveldens V64-veddemål på Axevalla Travbane ser spenstig ut. 
- Jeg kan nå finalen med 2 Gun Palema (V64-1) med klaff, melder Mikael J. Andersson.

Sveriges beste fireårige varmblodshopper stiller til start, de går ut om 50.000 kroner til vinneren. Langt mer aktuelt er det å få fatt i en plass i finalen, og med millionen i førstepremie.
Årets største sommertravhelg i Sverige er i emning. Tre dager skal det arrangeres løp på Axevalla, vi snakker ikke så langt fram i tid: om en halvannen uke. 

Rogers favoritt
Svenske eksperter har plukket ut 6 Diababa som ener, dattera til Ready Cash kommer fra en et løp hvor hun galopperte dumt, men sprang fort i etterkant. Diababa trenes av nordmannen Roger Walmann og kuskes av Örjan Kihlström.
- Vi greier ikke å utfordre Diababa i V64-1, hun er god, men med klaff kan Gun Palema bli toer. Det skjedde mye rundt henne da hun var folunge og åring, og Gun ble satt mye tilbake. At merra er beder enn vist er jeg sikker på. Målet er en premie, men med klaff kan vi sikre oss en finalebillett, avrunder Andersson til Equus.

Hevin truer mest
Ser man på de andre kvalifiseringene har herrene Timo Nurmos/Jorma Kontio en svært spennende deltager i 4 Hevin Boko i V64-3. 
Ulf Ohlsson kusket hoppa til seier sist. 
- En flott traver, hun hadde krefter spart i mål, meldte Ohlsson til Equus dagen etter.

Frister
* V64 kl. 19:30
* Dagens Dobbel kl. 20:56
* Banekode: 32

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.