Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Milliondrag fra Travtjänsten

14.07.2018 13:38 Henrik Glimo Hansen

Miss Åslanda blir trukket frem som et spennende drag i V75 fra P-A Johansson i Travtjänsten. Foto: Hesteguiden.com

V75 Årjäng: Travtjänsten har vært Ekspert hos Norsk Rikstoto siden 2014. Opp mot lørdagens V75-omgang på Årjäng byr de på sine heteste tips. Blant annet trekkes Tom Horpestad frem med en 1-prosenter.

Per-Anders Johansson har jobbet for Travtjänsten i fem år og har hovedansvaret for V75-tipsene.
- Vi innledet året bra for våre norske kunder med en storgevinst på 160 000 kroner. Dessuten fikk vi syv rett på Elitlopps-søndagen, forteller Johansson til Equus.
Ettersom Travtjänsten kun fokuserer på svensk spill er det ikke hver helg norske spillere kan kjøpe seg inn i V75-andeler via Eksperten. Lørdag er det imidlertid internasjonal V75 med jackpot på Årjäng. En norsk alenevinner kan vinne ca. 28 millioner kroner!*

Sterke favoritter
Johansson har lagt ned mange timer i løpet av uka for å bistå norske spillere. Han varsler flere sterke favoritter, men tror fortsatt at utbetalingen kan bli solid med hjelp av noen underspilte drag.
- Omgangen har en del bra favoritter. 8 Bear Hope i V75-4 har bra sjanse, rapportene på 1 Wellino Avenue i V75-5 er gode og 7 Propulsion er rett og slett overlegent best i sitt løp, forklarer Johansson før han går inn i en dypere analyse av avdelingene.

* Spill sammen med Travtjänsten på Eksperten

* Besøk Travtjänsten.se for å kjøpe tips opp mot svenske omganger.

V75-1: 5 Uppohoppa og 4 Jaques Noir er to bra hester som blir mye betrodd, men ingen er spesielt stabile. Førstnevnte har ikke fått det til år og er ikke en jeg kan kjøpe som favoritt. 9 Dreamboy As slo Jaques Noir sist de møttes. Strekes tidlig. 8 Extra Fudge er mer enn god nok til å vinne løpet, men sporet er sjanseartet. Objektet er 2 Merles Simone som har gått bra i norsk V75 i lang tid. Utvendig for hete Tortuga Bi var hun bunnsolid sist. 1 Monfalcone er trolig satt i orden og har bra smygspor. Kort oppsummert: Omgangens mest åpne løp.

V75-2: Her tror jeg 6 Mellby Euphoria er en sårbar favoritt ettersom hun ikke får tet. 1 Happy Steel og 2 Cavidendron kan åpne bra. Happy Steel har gått i billige selskap, men har sett veldig bra ut. Det er min favoritt i løpet. 13 Fame Boko har gjort fine løp og regnes igjen. Hesten til Per Lennartsson er reell. Millionskrellen er 11 Miss Åslanda (1 prosent torsdag kveld, red.anm) som gikk bra sist. 10 Bravivivicimo vant et storløp i Norge i fjor, men har ikke vist form så langt i år. Nå blir det skoløs og Kaj Widell tilbake i sulkyen. Det er mulig det utgjør en forskjell.

V75-3: 34 prosent (torsdag kveld, red.anm) er for mye på 13 Nordby Frøy. Hesten har tjent mye penger de siste fire månedene og bør synes. Når det er sagt har hesten en speedig i kroppen ingen andre i feltet har. Jeg tror mye på 1 Vertigo Knekten som holder flott form. Kommer ut skoløs og med nytt hodelag. Holder den tet er jeg overbevist om at den springer en 26-tid. 15 Mofaksan har utrolig bra form som fersk svensk mester for hopper, men her står hun fryktelig vanskelig til på det lengste tillegget. Det er fare for trafikkproblemer med mange hester ute i sporene. 4 Stumne Luna har fått tette starter, trolig en fordel. Skrellene er 5 Ängspilen som har fin form og 10 Guli Rubin, som riktig nok står tøft inne, men ikke har vært langt unna Nordby Frøy når de har møttes.

V75-4: Fra fremspor i volta hadde 8 Bear Hope vært en soleklar banker. Det er den klart beste hesten, og den blir bare bedre og bedre. Gikk sist 10,5 siste runden ute i sporene. Bjørn Goop bruker å løse sånne spor, så jeg mener det er en sterk favoritt. Skal man gardere er spillerne rett ute med å gjøre 10 Bicc's Lamborghini og 1 Gogo Di Quattro til andre- og tredjevalg. To formsterke hester. Spekulerer man ytterligere kan 2 Luksom får et fint løp innvendig og spurte friskt til slutt. Han har møtt tøffere hester enn dette.

V75-5: 1 Wellino Avenue har normalt bra tetsjanse. Åpnet dårlig under Unionskampen på Färjestad, men da var ikke hesten fresh selv om han vant. Derfor bør man ikke dømme hesten på det. Jeg snakket med Magnus Jakobsson torsdag og han var inne på at de skulle klare å beholde teten. Et uromoment er 5 Eelis. Gjorde et kjempeløp etter galopp sist og kan åpne bra. 8 Beautiful Bacardi er ei heit hoppe som har fått lov til å springe på. Nå er det Örjan Kihlström i sulkyen, og da tyder det på et snillere løpsopplegg. 2 Output Pressure er bra og får stå som outsideren selv om den er mye spilt. 9 Zelov har fått tre løp i kroppen og har fordel av pisken. Den beste norske hesten i løpet og fra et perfekt smygspor kan dem overraske.

V76-6: Et kjempespennende løp der det kryr av gode hester. 9 Magic Gwin har fungert dårlig fra bakspor tidligere. Nå er hesten i bedre harmoni, men fortsatt ikke en jeg går på fra den utgangsposisjonen. Min favoritt er 3 M.T. Joinville som er steintøff og har gått frem med løpet den har fått i kroppen. Viste veldig fin form før han gikk til Frankrike og vant løp i vinter. 2 Baron Gift har aldri tapt fra tet. Jeg er inne på at Richard Svanstedt prøver foran nå. 10 Don’t Mind Me står vanskelig til, men har vist flott form og at den kan angripe bakfra. 7 Super Star Reaf er en bra hest fra stallen til Alessandro Gocciadoro. Spurtet bra mot Magic Gwin sist, og skulle den ikke havne for ille på det er den aktuell. 12 Mack Dragon var fantastisk bra sist, men der ligger de lavt fra et dårlig spor og med sko.

V75-7: 7 Propulsion er bedre enn de han møter. Stod i åttendespor i fjor og kom for seint. I år er det en strykning utenfor og spor syv. Det betyr at Kihlström vil kjøre mer offensivt. Dessuten er motstanden enklere i år. I fjor møtte han Ringostarr Treb og en Dante Boko i toppform. Propulsion vinner dette løpet og er en god banker. 

Frister
* V4 kl. 14:45
* V75 kl. 16:20
* V5 kl. 17:05
* Dagens Dobbel kl. 18:18
* Banekode: 31
Husk at det er GIGAPOTT i V75 med en samlet premiepott på 60 millioner*

* Les mer på rikstoto.no/vinnersjanser

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.