Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Løpskommentarer - 1 kr

18.06.2018 13:54 Henrik Glimo Hansen

Nå kan man få verdifull hjelp i spillet ved å abonnere på løpskommentarer. Som ny kunde av løpskommentarer får du kommentarer i programmet på beta.rikstoto.no for kun 1 krone resten av juni.

Løpskommentarer på programsiden er perfekt for å gi deg som spiller en indikasjon på hestens prestasjon i et tidligere løp. Spesielt for de svenske, og kanskje mer ukjente hestene. Løpskommentarene vil bestå av svenske og norske starter, uavhengig av hestens nasjonalitet.

Leverandør for norske kommentarer er Stallskriket, mens TR Media (Travfakta.se) står for de svenske. 
Merk at enkelte kommentarer for starter gjort i Sverige vil mangle om ATG ikke tilbyr spill til løpet. Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene eller eventuelle avvik.

Abonnementet vil løpe til oppsigelse, og ha en ordinær pris på 40 eller 79 kroner per måned avhengig om man abonnerer på Rikstoto Direkte på nett. Tjenestene administrerer man selv på MinSide.

Hvordan abonnere?
Under MinSide finner man kategorien «Tjenester» i menyen til venstre. På mobil finner man Tjenester i menyen ved siden av navnet sitt, oppe til høyre. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første i hver måned ved belastning av ditt bankkort. Husk at tilbudet kun gjelder nye kunder av løpskommentarer.

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.